Anatolij Posted November 12 Report Share Posted November 12 Moja zbiórka stanela w miejscu a ja na zimę zostalem bez opału drewna w maju musialem zamienic mieszkanie bo w bloku mialem zadluzenie przez chorobę 10 tys i bylem juz na progu eksmisji bez mieszkania zastepczego zamienilem sie z dopłatą na domek z doplaty gostek dokonczyl remont i nic mi nie zostało we wrzesniu mieli dokonczyc ale znikneli do tej pory nie moge sie dodzwonic w mieszkaniu hula wiatr z zewnatrz nie ocieplone. W srodku wieje przydaly by sie dzwi wewnetrzne szpacla narzędzia sam bym dokończył ogrzewanie kominkiem ale juz nia mam drewna A to mi sie skończył gaz w butli zamek dzisiaj soe rozpadł. Czekam na komisje z MOPS w styczniu będę mial. Tymcasowo dostaje 300 zl z mops.W lecie dorabialem po pare groszy teraz nie mam żadnego dochodu czesto siedze głodny. Nie wiem co dalej robic i gdzie prosić o pomoc. Bracia Stalerzy pomóżcie. https://pomagam.pl/hdeh6a Blik 797558646 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anatolij Posted November 19 Author Report Share Posted November 19 Najpilniej potrzebuje drewna na opał Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anatolij Posted November 20 Author Report Share Posted November 20 Ciekawe kto to taki wylewny Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anatolij Posted November 25 Author Report Share Posted November 25 Nawet nikt nic ne napisał przykre to bardzo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anatolij Posted Monday at 03:49 PM Author Report Share Posted Monday at 03:49 PM Może byc pomoc materialna. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts