Agrael Opublikowano 17 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2023 Tytuł oryginalny: Зимняя Сказка 2 Platforma: Zew Prypeci 1.6.02 Data premiery: 16.11.2023 r. Autorzy: Scavengers Group, Paracetamol OPIS: Spoiler Niewielkie rozszerzenie oferujące nową historię, która w założeniu nie jest bezpośrednio powiązana z oryginalną fabułą moda Zimowa opowieść. Oprócz nowej, niewielkiej kampanii wprowadzono także pewne zmiany graficzne w pierwszej części projektu. Zimowa opowieść: Wcielasz się w stalkera, który podczas burzy śnieżnej zgubił się w Strefie Wykluczenia. Twoim zadaniem jest przetrwać za wszelką cenę i czekać na grupę ratunkową, która wyruszyła Ci na pomoc. Wbrew pozorom nie jest to takie proste - przenikliwy mróz daje o sobie znać. Powoli zamarzasz, więc żeby przeżyć, potrzebujesz ciepłych ubrań i źródła ognia. Nie zapominaj, że jesteś w Zonie - mutanty, zjawiska paranormalne oraz mistyka - wszystko to może Cię zabić. Tajemniczy zabójca: Podczas powrotu z kolejnego zlecenia doszło do małej wpadki... Cały Twój oddział zginął. Gdy ogrzewasz się przy ognisku oraz rozmyślasz o tym, co się właściwie wydarzyło, postanawiasz przyjrzeć się ciałom swoich dawnych towarzyszy... Od autora (Paracetamol): Spoiler Krótko mówiąc, był to mój pierwszy "test pióra" na silniku Zewu Prypeci, z którego, szczerze mówiąc, nie jestem zbyt zadowolony. Mam nadzieję, że komuś przypadnie do gustu moja praca i praca wykonana przez Scavengers Group. Miłej gry! Podziękowania: Spoiler Emmis - za system tytułów. Scavengers Group - za część pierwszą moda. I wielu innych, których nicków niestety albo nie pamiętam, albo nie znam. PORADY: Spoiler Wstępne wskazówki: Za stabilność nie dam 100% gwarancji, ponieważ nie miałem bezpośredniego udziału w pracach nad pierwszą częścią. Dodatek Tajemniczy zabójca nie działa na statycznym oświetleniu. Modyfikacja jest krótka - być może na jeden wieczór. GALERIA: Spoiler INSTALACJA: Spoiler Zalecana kolejność instalacji: 1. Zew Prypeci 1.6.02. 2. Zawartość pobranego archiwum moda umieszczamy w głównym katalogu gry. LINKI DO POBRANIA: Spoiler Mod: Cloud Mail- [KLIK] Źródło: 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek 25 Opublikowano 15 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2023 Ograłem moda jakiś czas temu i jest to jeden ze słabszych w jakie grałem. Głównie przez brak możliwości użycia jednocześnie broni oraz latarki i brak bardziej rozbudowanej fabuły. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi