tom3kb Opublikowano 19 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2023 Nawet nie wiem czy wspominać bo pewnie wszyscy znają i ograli tego klasyka ale z okazji 25 lecia premiery Steam daje za darmo pierwszego Half Life. Gra dostała też z tej okazji specjalny update. Jeśli jednak ktoś nie zna gierki to ma czas do 20 listopada do 10:00 żeby przytulić ją za darmo. Link do gry: KLIK 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 19 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2023 Ciekawe, czy znajdzie się ktoś, kto nie grał w HL Szkoda, że z tej okazji na promocji nie jest Black Mesa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOS Opublikowano 19 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2023 Nie grałem w jedynkę. Oczywiście dodałem do konta, nie wiem po co(ale człowiek głupieje jak jest za darmo). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LisKot Opublikowano 20 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2023 Do 19:00! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi