ralf237612 Opublikowano 20 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2023 Przepraszam za banał być może -ale wie ktoś gdzie można i jak?/ kupić gołą podstawkę??/ w wielu modach czytam żeby mieć goły cień czarnobyla najczęściej że to ma być wersja 1.0004..i to najlepiej nie uwsteczniana!! ja kupuję już drugi raz w ciemno i jest już w wersji 1.0006...może ktoś coś podpowie??? najczęściej zresztą nawet serwisy sprzedające nie podają wersji..a logiczne jest że najczęściej zapewne wszyscy w tych czasach sprzedają wersję full... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 20 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2023 @ralf237612 wersja premierowa CCz była na patchu 1.0004, więc wygodna sprawa. Patrzyłeś na OLX? Pewnie coś się znajdzie, na przykład: KLIK. 30zł to jest rozsądna cena, bo niektórzy potrafią sprzedawać starsze gry w cenie używanego samochodu. Tylko nie brałbym z Topseller, bo w tym przypadku nie wiem, na jakiej wersji był CCz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 20 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2023 @ralf237612 na pewno w Platynowej Kolekcji był Cień w wersji 1.000 plus do tego płytka cd z patchami 1.0004, 1.0005 i 1.0006. Ja mam taką wersję. Platynowa Kolekcja na olx Te wszystkie późniejsze tanie serie w stylu extra klasyki itp to już raczej były upatchowane na maksa. Ale jak masz taką upatchowaną to możesz zrobić downgrade gry. No i zawsze możesz kupić premierówkę to będzie pewnie w wersji 1.000 i potem z neta ściągnąć sobie polskie patche i instalować, który potrzebujesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ralf237612 Opublikowano 21 Listopada 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2023 Dzięki wielkie! słyszałem że można i nawet robiłem te "uwstecznianie" ale przy kilku już modach piszą ludzie że najlepiej pierwotny "czyścioch"..więc szukałem...-już widzę platynówki -dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi