Agrael Opublikowano 22 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2023 Prezentacja rozgrywki na targach E3 2004. To dosyć długi materiał, który ujrzał światło dzienne w dwóch oficjalnych wersjach i został już dwukrotnie opublikowany przez Loxotrona, choć wielu mogło go przegapić. Wersja 1: została podzielona na 4 części i zdubbingowana w języku angielskim przez nieznane osoby (THQ lub IGN, trudno powiedzieć dokładnie) i rzeczywiście była zaprezentowana dziennikarzom na targach E3 2004. Następnie umieszczono je na IGN w formacie mov i gdzieś z serwera GSC można było je pobrać. Wersja 2: została udostępniona magazynowi «Igromania» jednak bez podziału - wykorzystano go w całości. Można było go także znaleźć na płycie z sierpniowego wydania z 2004 roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yascarr Opublikowano 23 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2023 To była dla mnie najlepsza "iteracja" S.T.A.L.K.E.R.a. Klimat można było wywozić taczkami, grafika urzekała spójnością i brakiem sztuczności z ostatecznej wersji. Myślałem wtedy że lepiej byc nie może. Dokończyć wydać. Trailer z DX9 już spowodował u mnie pewne obawy - całkowicie słuszne. 3 lata później dostałem coś zupełnie innego niż było obiecywane. I tak sobie żyję dalej w nadziei że będzie mi dane zagrać w to co widać na trailerze. Nawet OLR (choć bliski) nie jest tą wersją... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi