smox Opublikowano 2 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2023 "Days Gone to survivalowa gra akcji osadzona w postapokaliptycznej Ameryce Północnej, spustoszonej przez tajemniczy wirus. Za produkcję odpowiada Bend Studio. Akcja Days Gone rozgrywa się w dwa lata po wybuchu globalnej pandemii wirusa, który zamienił miliony ludzi w bezmyślne stworzenia, nazywane przez ocalałych „świrusami”. Głównym bohaterem jest były członek gangu motocyklowego, a obecnie łowca nagród, Deacon St. John. Mężczyzna próbuje poradzić sobie ze stratą miłości życia oraz kompletnym rozpadem znanego mu świata. Motywem przewodnim jest przetrwanie, a nie szukanie lekarstwa na chorobę i ratowanie świata." Tyle opisu z https://www.gry-online.pl/gry/days-gone/z2482d Kilka słów ode mnie - gra bardzo mi się spodobała. Spodobała na tyle, że po jej zakończeniu zacząłem od razu grać w nią drugi raz, tym razem w opcję Nowa Gra +. Zaczynamy nową grę ze statystykami i ekwipunkiem z ostatniego zapisu poprzedniej rozgrywki. Polecam. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 2 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2023 Giera totalnie w moich klimatach ale niestety nie na mój piecyk, chyba, że 🤔 zerknę jak to chodzi na "low end pc" 😏 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smox Opublikowano 3 Grudnia 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2023 @tom3kb, jest sporo modów do tej gry. Zdaje mi się, że szukając czegoś dla siebie widziałem gdzieś moda pozwalającego grać na słabszych PC. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi