Nice Posted December 2, 2023 Report Share Posted December 2, 2023 Witam. Mam taki jeden mały problem z pewnym artefaktem. A mianowicie. Na samym początku gry barman i doktorek z lok. jantar dali mi zlecenie na przyniesienie artefaktu branzoletka. Od mieśiąca latam szukam cała fabuła skończona. I szukam i szukam i nie mogę znaleźć. Czy to jest niefart czy trzeba go jakoś zrobić z innych. Nie mam bladego pojęcia. Od razu mówię nie interesuja mnie żadne spawnery. To ma być na zasadzie przyjemności w znalezieniu a nie wpisania komendy. Jakby ktoś miał jakiś pomysł byłbym bardzo wdzięczny. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tom3kb Posted December 3, 2023 Report Share Posted December 3, 2023 @Nice widziałem na reddit-cie, że niby ten artefakt pochodzi z anomalii chemicznych ale nie pamiętam już czy w Anomaly faktycznie artefakty "rodzą" się w okolicach anomalii, w których niby powstają czy jest to całkowicie losowe i mogą pojawiać się obojętnie gdzie na lokacjach. W drugim przypadku masz przerąbane w poszukiwaniach i będzie to czysty przypadek czy znajdziesz czy nie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts