Stalker020294 Opublikowano 21 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2010 Witajcie towarzysze! Mam problem z instalacją modów. Mianowicie mam skopiować folder "gamedata" do katalogu ze Stalkerem, ale nie wiem dokładnie, czy cały plik, czy tylko te pliki wewnątrz (jak te pliki wewnątrz to dokładnie do jakiego miejsca i czy ten plik gamadata też tam przenieść). Jeszcze coś tam pisze, że muszę otworzyć plik fsgame.ltx i zmień linijkę$game_data$ = false| true| $fs_root$|na:$game_data$ = true| true| $fs_root$| , a nie wiem, gdzie się znajduje.. PS. W Stalkerze pierwszy raz instaluje mody, więc proszę o wyrozumiałość i dokładną lokalizację i szczegółowy opis instalacji :mrgreen: Odnośnik do komentarza
The Iceman Opublikowano 21 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2010 Kopiujesz cały folder gamedata. Plik fsgame.ltx znajduje się w folderze gry (np. C:\Program Files\S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat). Otwierasz go za pomocą notatnika. Odnośnik do komentarza
Stalker020294 Opublikowano 21 Marca 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2010 Dzięki. Uratowałeś mnie :mrgreen: Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi