pikt Opublikowano 27 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2023 Witam! Rozmowa z Danem i kwestia ..coś taki zadumany i Dan odpowiada i rzuca prośbę o przyrządzik na Agro i na tym się urywa Striełok nie ma w opcjach dalszego dialogu. podchodziłem 3 razy do tego (instalki) i nic. Za cholerę n ie wiem w czym problem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pikt Opublikowano 24 Grudnia 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2023 A może ktoś jeszcze ma sejwa zaraz po tym dialogu abym mógł ruszyć dalej. I z jakim patchem jest ta gra z sejwem? ten temat do zamknięcia pogiełem gry chodzi o OP 2.2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pikt Opublikowano 24 Grudnia 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2023 Witam! Rozmowa z Danem i kwestia ..coś taki zadumany i Dan odpowiada i rzuca prośbę o przyrządzik na Agro i na tym się urywa Striełok nie ma w opcjach dalszego dialogu. podchodziłem 3 razy do tego (instalki) i nic. Za cholerę n ie wiem w czym problem. A może ktoś jeszcze ma sejwa zaraz po tym dialogu abym mógł ruszyć dalej. I z jakim patchem jest ta gra z sejwem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 24 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2023 @pikt Niestety nie mam zapisu przed wzięciem tego zadania. Ogólnie kojarzę to zadanie i jeżeli pamięć mnie nie myli, to trzeba razem z grupą stalkerów wybić wojskowych na Agropromie i coś zabrać. Może, żeby Dan zlecił to zadanie, to trzeba spełnić jakiś warunek? @Ignachinio pamiętasz, jak to było? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 25 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2023 Tu chodzi ewidentnie o zadanie z Arharą. Powinien się on znajdować za bazą wojskową. Warunkiem jest chyba to, że po pierwsze Dan musi się pojawić w sposób legalny. i musisz mieć pokończone zadanie na walizkę od Kuzniecowa (nie otwarte) i żadnego innego na bazie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pikt Opublikowano 21 Stycznia Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia Czyli żadnego zadania od ludzików z Czystego Nieba na Bagnach. Ukończone zadanie od Kuzniecowa na Walizkę? nie kojarzę tego, chyba że chodzi o zadanie na Magazynach Wojskowych z walizką na słupie energetycznym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pikt Opublikowano 21 Stycznia Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia Dzięki Igniachinio! Faktoza trza zdobyc z Agro walizę dla Kuzniecowa i rusza dalszy dialog z Danem. Wielkie dzięki za podpowiedź. 🙂 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 21 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia Udało się to najważniejsze Dan jest łowcą tak przy okazji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi