vidkunsen Opublikowano 27 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2023 Alien: Romulus (2024), USA, SF, 14.08.2024 https://www.filmweb.pl/film/Alien%3A+Romulus-2024-10010007 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 20 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 20 Marca Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca To jest dobra wiadomość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 4 Czerwca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOS Opublikowano 4 Czerwca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca Stare Alieny były fajne. Ale te nowe to g..., ten trailer mnie tylko o tym upewnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 5 Czerwca Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca Premiera: 14 sierpnia 2024 (Światowa) 15 sierpnia 2024 (Polska premiera kinowa) Zobaczymy, ocenimy, na razie czekam, może (raczej na pewno) obejrzę wcześniej na rus stronie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 5 Czerwca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca Mi się podoba to co widzę na trailerze. Czekam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 5 Czerwca Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca U rosjan na razie oprócz rodzimej produkcji to: Rekiny w Paryżu - podziemie Powrót do Silent Hill Zemianka ( Блиндаж ) Łowca Androidów 2099 Hu znaczy się Furiosa Mad Max Zemsta Kopciuszka Nawet Polski jest, który polecam: Kolory zła - czerwień (2024) https://www.filmweb.pl/film/Kolory+zła%3A+Czerwień-2024-10035783 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 18 Lipca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 19 Lipca Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca Czekam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 17 Sierpnia Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia Już jest w kinach w Polsce. Talony/kwity na film od 20 zł. p.s. ! w kinie może być różnie, zazwyczaj od 20 lat przyłażą jakieś buraki i żrą na seansie. https://helios.pl/filmy/obcy-romulus-3499 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 17 Sierpnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia Patrząc na ostatnie hity to poczekam ten miesiąc jak będzie na vod. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OldMan Opublikowano 17 Sierpnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2 godziny temu, vidkunsen napisał(a): w kinie może być różnie, zazwyczaj od 20 lat przyłażą jakieś buraki i żrą na seansie. Oglądałem i napiszę tak. Trailer mnie nie zawiódł. Gdy go obejrzałem miałem przeczucie, że będzie źle... Obejrzałem film i wszystko się potwierdza, że nowy film z sagi OBCY to DNO ! Odcinanie kuponów od uniwersum i nic więcej! Dziwię się tylko, że Ridley Scott, któremu chyba do pierwszego nie brakuje, firmuje te wypociny swoim nazwiskiem. JAK DLA MNIE saga z uniwersum Obcy skończyła się na części 4 Czekałem na ten film... Szkoda :( 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOS Opublikowano 17 Sierpnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia Jak sobie przypomnę Prometeusza i te uwłaczające inteligencji oglądającego wymysły które odpier...ją się na ekranie to normalnie nóż w kieszeni się otwiera. Przymierza nie oglądałem z w/w względów, ale zadałem sobie trud przeczytać streszczenie, OMG jeszcze większym kutas... oglądający dostajemy po twarzy. Romulus trzymaj się ode mnie z daleka!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 17 Sierpnia Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia OldMan, MOS - więc moje w/w przeczucia co do plagiatu i to kiepskiego 1 części z 1979 roku się spełniły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OldMan Opublikowano 17 Sierpnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 15 minut temu, vidkunsen napisał(a): OldMan, MOS - więc moje w/w przeczucia co do plagiatu i to kiepskiego 1 części z 1979 roku się spełniły. No tak, bo pierwsze kilka minut, jest wyraźnym nawiązaniem do części 1. W tym momencie "to nowe coś" powinno się zakończyć, ale niestety reżyser miał na resztę filmu inny pomysł. p.s. Wymyśliłem komu mógłby się podobać ten "film" ---- gimbazie, która nie widziała wcześniejszych części. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 17 Sierpnia Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 1980 rok, Gdańsk, kino na "rynku", kolonie, ouczątek sierpnia (moje ostatnie kolonie) i nasza grupa na filmie bo jest od 15 lat. Ten klimat, słabsi mdleli w dusznym kinie tłumacząc to temperaturą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OldMan Opublikowano 17 Sierpnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 14 minut temu, vidkunsen napisał(a): 1980 rok, Gdańsk, kino na "rynku", kolonie, ouczątek sierpnia (moje ostatnie kolonie) i nasza grupa na filmie bo jest od 15 lat. Ten klimat, słabsi mdleli w dusznym kinie tłumacząc to temperaturą. No to skoro mówimy o wspominkach... W tym samym roku zabierałem na seanse pierwszego obcego moje koleżanki z liceum bo wiedziałem, że przestraszone będą mnie łapać za rękę.... Tak tak... ale wtedy miałem kilkanaście lat i byłem bogiem w okolicy. Stać mnie było na kupienie białej marynarki w Modzie Polskiej, albo na zakupy w Pewexie... Nie nie byłem gangusem tylko muzykiem. który dobrze słyszał harmonicznie. I komu to przeszkadzało ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 17 Sierpnia Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia Kiedyś byłem piękny i młody. Młody już nie jestem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 21 Sierpnia Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia alien romulus - podsumowanie: https://demotywatory.pl/5263832/Desperacka-walka-o-zycie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi