Gość 404_error Opublikowano 3 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia Wiec , problem raczej polega na tym że nie znam skrótu klawiszowego , sama gra śmiga ładnie i się dobrze bawię (Stalker Anomaly) , ale mam zagwozdkę. Oglądałem kilka filmików o grze zanim ja pobrałem i przyuważyłem że podczas celowania z celownika gracz może przybliżyć dodatkowo ekran wtedy kiedy chce , pewnie da sie to zastosować nie tylko grze ale i w komputerze , tylko że zwyczajnie jestem laikiem w strzelankach a wyszukiwarka milczy. Dzieki z góry za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 3 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia Chodzi ci o przytrzymanie prawego przycisku myszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi