Nice Opublikowano 4 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia Przed akcją z Sznyrą gdzie mnie okrada jest neutralny. Jak idę szukać ducha w podziemiach agropromu już wróg. Wcześniej miałem moda game relations. Że mutki się lały się między sobą. Teraz go skasowałem. Bo sądziłem że coś psuje w ustawieniach. Jakiś czas wcześniej podobną sytuację miałem z kostią 2 dni grania w plecy. Tydzień puźniej dzik się obraził. Ale jak się podejdę do adrenaliny że on będzie skierowany tyłem do mnie to można z nim pogadać. I jedna zasadnicza sprawa. Nikomu nic nie zrobiłem. Nie postrzeliłem w jakilkolwiek inny sposób nie dotknełem. A on jest wrogo do mnie nastawiony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 5 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia Coś ci się powaliło w plikach gry. Dlatego masz taki bałagan. Ja bym zaczął od nowa grę. A najlepiej na wersji 2.2 bo 2.0 to już prawie nikt nie gra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 5 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia Nice - poprawione błędy, większy asortyment w grze - kupiec, fabuła, bambetle w skitrałkach - schowkach i wiele innych atrakcji w ... w wersji OP 2.2 . Polecam 2.2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nice Opublikowano 5 Stycznia Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia Niestety ale macie rację. W 2016 roku ten mod strasznie mi się podobał. Teraz przez te relacje i częste wyloty na pulpit. Jest to mega dołujące. Dlatego postanowiłem zacząć od nowa ale w wersje op-2.2. Dzięki za oświecenie i pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 5 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia W OP 2.2 nie miałem do tej pory żadnego wyloty nic. Pamiętaj tylko, że jeśli będziesz miał jakikolwiek bug przy instalacji, błąd czegoś będzie brakowało. Nie brnij dalej tylko instaluj od nowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi