Nice Posted January 5 Report Share Posted January 5 Biorę oczka i coś mnie zatruwa. Jakieś chemikalia. Jak tego się pozbyć. W op-2.2 gram od kilku godzin. Wiem co to jest. To jest szczurza infekcja. Jak brałem oczka tam były jakieś dziwne szczurki, Teraz przed wzięciem wybiłem wszystko co się rusza. I jest ok. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tom3kb Posted January 6 Report Share Posted January 6 @Nice tak dla pewności kup sobie ze dwie surowice np u Adrenaliny na Agropromie i noś ze sobą, tym leczy się tą chorobę roznoszoną przez szczury, jak załapiesz ją w jakiś podziemiach to przed wyjściem na powierzchnie się wyleczysz. Nie lecz się od razu po zakażeniu bo może się okazać, że np w labie będzie kilka takich szczurów i za chwilę zarazisz się drugi raz 😏 i szkoda marnować dosyć drogą surowicę. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ignachinio Posted January 6 Report Share Posted January 6 To leczy wszystko nie tylko szczurki Najlepsza apteczka w grze. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts