404_error Opublikowano 8 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia Pograłem sobie w samą grę tak 10 godzin , a muszę dodać że jest to pierwsza gra z świata stalkera , i się świetnie bawię. Jednak po kilku niemiłych spotkaniach z wojskiem zacząłem się zastanawiać czy da się mieć z nimi dobre relacje . Tuż przy Wiosce ( Kotów chyba , nie znam nazwy ) jest posterunek wojska , które po wybiciu pokazuje że zginął mechanik i nie moge korzystać z jego warsztatu , czy to znaczy że wcześniej mogłem z nim normalnie gadać , bo normalnie wojsko bez powodu mnie atakuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 8 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia @404_error a jak zaczynasz nową grę to możesz wybrać frakcję Wojskowych? Bo nie pamiętam. Jeśli tak to będziesz wtedy mógł korzystać z ich technika. A no i czasem w pda nie było jakiejś zakładki z tym, która frakcja kumpluje się, z którą, a z kim ma kosę? @edit Jest taka zakładka i chyba Wojsko jest tylko neutralne z Powinnością i Ekologami to jak byś grał nimi też powinieneś chyba móc pogadać z tym technikiem ale to już musisz przetestować. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
404_error Opublikowano 8 Stycznia Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia (edytowane) @tom3kb W sumie racja , nie pomyślałem o tym . Czyli jeżeli gram tą standardowa frakcją ( Mam wersję anglojęzyczna i to chyba są ,,free stalkers ") to nie mogę nic zrobić żeby mieć z nimi dobre kontakty?Juz tak ogólniej, czy jest jakiś sposób żeby odnowić przyjaźń z jakąś frakcją ( początkowo neutralną) jeżeli jest się na takim etapie gdzie dana frakcja do cb strzela ? Da się to odwrócić ? Może jakieś questy . Edytowane 8 Stycznia przez 404_error Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 8 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia @404_error można np tak oszukiwać 😏 Albo korzystać z modów np: https://www.moddb.com/mods/stalker-anomaly/addons/dynamic-faction-relations-customizer-dfrc-v10 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
404_error Opublikowano 9 Stycznia Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia @tom3kb dzięki , czyli oprócz drogą modów czy grzebania przy kodach nie da się dogodzić wszystkim frakcjom? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 9 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia Wszystkim nie, nie wiem czy tam jakaś reputacja nie rośnie przy wykonywaniu zadań dla twojej i sojuszniczych frakcji ale wszystkim nie da rady dogodzić. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
404_error Opublikowano 9 Stycznia Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia @tom3kb dzięki wielkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi