malakas Opublikowano 13 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2010 Mam pytanie ..Co prawda jestem juz duzo dalej w grze ,ale nie daje mi spokoju ten kwest . Spotkalem tych mysliwych w fabryczce, po krótkiej rozmowie dostalem od dowodcy kusz? i 5 strza?. Po walce pozostal on i jeszcze jeden ( trzeciego zabili niestety). W dialogach potem nie bylo nic wspomniane o woreczku . W PDA zostal wpis o nie wykonanym 3 punkcie zadania ..odda? woreczek..albo gdzie by? ten woreczek....co zrobilem ?le. I jeszcze jedno ...gdzie szukac DANA na bagnach ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 13 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2010 Woreczek jest chyba w tej fabryczce na dachu. A tak btw. ten my?liwy nazywa si? Separator Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raven Opublikowano 13 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2010 Dan pojawia si? po kwe?cie Swib?owa na przyniesienie PKMu (w chwili zabierania PKM spawnuj? si? ochotnicy prowadzeni przez Dana, pomagaj?c pokona? bandytów, teraz mo?na powalczyc z bandytami. Po wyczyszczeniu mo?na porozmawia? z Danem), Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi