Agrael Opublikowano 11 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia Niektórzy mogli przegapić, ale na kanale Wolfa pojawił się 31 grudnia nowy materiał: Spoiler Przedstawiono pięć najlepszych modyfikacji w 2023 roku. Tajemnica Kordonu, Białoruś, Chciwość, Łapacz snów, True Stalker. A Wy macie swoich faworytów? W Białoruś i Chciwość nie grałem, więc nie oceniam. W True Stalkera na pewno zagram w niedalekiej przyszłości, ale wiem, że zmiecie konkurencję. Za to mogę ocenić spolszczone mody w 2023 r. Na rozdrożu (obie części), Inkubator, Tajemnica Kordonu, Łapacz snów, Powrót do Zony. Największe wrażenie zrobił na mnie PdZ z trybem Przygoda i Wspomnienia. Na drugim jest Łapacz snów, później Tajemnica Kordonu i Inkubator, a na końcu Na rozdrożu. Zastanawiałem się jeszcze nad Historią Johna 2, bo ten modzik okazał się miłym zaskoczeniem, ale nie będę go oceniał, bo to wciąż OBT. Będę także miło wspominał Lód, Labirynt lub chociażby OwO. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi