tom3kb Posted January 20 Report Share Posted January 20 Pojawiła się informacja o planach remake-u moda Обречённый город. Nowe nazwa Обречённый город REMAKE. Oryginał był do Cienia Czarnobyla (więcej informacji o nim w linku poniżej). Nowa wersja ma być przeniesiona na Anomaly 1.5.2. Na razie brak konkretów, poszukiwani są modderzy, którzy chcą dołączyć do projektu. Premiera 2024 lub 2025 rok. Źródło: Temat na Ap Pro. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Agrael Posted January 20 Report Share Posted January 20 Jeden z pierwszych modów fabularnych do CCz (2009 r.). W każdym razie dziwne posunięcie, bo remake ma być na platformie Anomaly. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vidkunsen Posted January 20 Report Share Posted January 20 Kiedys sie nazywał ten mod left 2 die lub left 4 die Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tom3kb Posted January 20 Author Report Share Posted January 20 @vidkunsen eeee chyba ci się coś pomieszało, tamte to zombie apokalipsa zrobiona w sztalkerze. 😏 Chyba, że nie załapałem jakieś ironii. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vidkunsen Posted January 20 Report Share Posted January 20 Nie, nie pomieszało, miasto to samo, handlarz w tym samym miejscu, te same teleporty, tylko, że w tamtych wersjach było pełno zombiaków. Specjalnie dla ciebie i dla ciekawych źródła tego moda: Left 2 Die, 15.02.2016 - mój i Kondotiera wpis wraz z moim (tłumaczenie własne) opisem: Spoiler Jest to build/mod na którym ty jako gracz się pobawisz w myśl gry pc: left 4 dead a spece/mechaniki moga na tym zbudować pełnowymiarowego moda lekko horrorowatego, dużo krwi na ekranie - dosłownie ale grupy nie podali, dużo broni, muzyka lekko nowa... i haaka paale!!!. Od graczy*: 1/Хрень.Это не мод,а тупое месиво против не менее тупых зомбаков.Даже качать не буду. Huj. To nie mod, głupie mięso przeciw jeszcze głupszym zombiakom. Dalej nie będę grał. 2/ Мод из серии "Здравствуйте я наркоман, и вот мой мод." - Mod z serii "dzień dobry jestem narkomanem, i to jest mój mod" Jednym słowem jednemu się widzi drugiemu nie: de gustibus non discere! * zachowałem i pokazałem oryginalną pisownie postów coby nie było, że ściemniam czy inne takie buraczarskie zagrywki tudzież mongolskie teorie... Miłej gry Link do pierwowzoru w/w moda, teraz juz remake yanek także bez rejestracji: https://disk.yandex.ru/d/pAZYjc8qUbCi7w Z wyrazami uszanowania dla redakcji i chcących zagrać 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts