Jump to content

Обречённый город REMAKE

Recommended Posts

image.png

Pojawiła się informacja o planach remake-u moda Обречённый город. Nowe nazwa ;)Обречённый город REMAKE.

Oryginał był do Cienia Czarnobyla (więcej informacji o nim w linku poniżej).

Nowa wersja ma być przeniesiona na Anomaly 1.5.2.

Na razie brak konkretów, poszukiwani są modderzy, którzy chcą dołączyć do projektu. Premiera 2024 lub 2025 rok.

Źródło: Temat na Ap Pro.

• Positive 1

Nie, nie pomieszało, miasto to samo, handlarz w tym samym miejscu, te same teleporty, tylko,  że w tamtych wersjach było pełno zombiaków.

Specjalnie dla ciebie i dla ciekawych źródła tego moda:

Left 2 Die, 15.02.2016 - mój i Kondotiera wpis wraz z moim (tłumaczenie własne) opisem:

Spoiler

Jest to build/mod na którym ty jako gracz się pobawisz w myśl gry pc: left 4 dead a spece/mechaniki moga na tym zbudować pełnowymiarowego moda lekko horrorowatego, dużo krwi na ekranie - dosłownie ale grupy nie podali, dużo broni, muzyka lekko nowa... i haaka paale!!!.

Od graczy*:
1/Хрень.Это не мод,а тупое месиво против не менее тупых зомбаков.Даже качать не буду.
Huj. To nie mod, głupie mięso przeciw jeszcze głupszym zombiakom. Dalej nie będę grał.

2/ Мод из серии "Здравствуйте я наркоман, и вот мой мод." - Mod z serii "dzień dobry jestem narkomanem, i to jest mój mod"

Jednym słowem jednemu się widzi drugiemu nie: de gustibus non discere!

* zachowałem i pokazałem oryginalną pisownie postów coby nie było, że ściemniam czy inne takie buraczarskie zagrywki tudzież mongolskie teorie...

Miłej gry :)

Link do pierwowzoru w/w moda, teraz juz remake :) 

yanek także bez rejestracji: https://disk.yandex.ru/d/pAZYjc8qUbCi7w

Z wyrazami uszanowania dla redakcji i chcących zagrać :) 

• Positive 1