mirzal Opublikowano 27 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia Zakupiłem od Informatora w Barze mapę z kryjówkami przed emisją i nie widzę jej w inwentarzu; nie widzę jej także na PDA. Jak jej używać ? może w czasie emisji coś sie pojawi ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 27 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia No mi też się wydaje, że podczas emisji na mapie odpalą ci się markery gdzie możesz się ukryć ale może @Ignachinio rozwieje wątpliwości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 27 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia Podczas emisji na mapie pojawią się ikony schronów. A żeby nie spamić mapy to po prostu są nieaktywne jak nie ma emisji. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirzal Opublikowano 29 Stycznia Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia W dniu 27.01.2024 o 22:03, Ignachinio napisał(a): Podczas emisji na mapie pojawią się ikony schronów. A żeby nie spamić mapy to po prostu są nieaktywne jak nie ma emisji. zobaczymy, zobaczymy bo jakoś ostatnio nie mam za dużo emisji 🤔 dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 29 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia W op 2.2 ograniczyli emisję średnio do jednej na trzy, cztery dni. Jest to akurat fajnie zrobione bo artefakty się tak szybko nie gotują. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwinny Opublikowano 29 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia Chwała im za to bo emisja albo godzina grozy przy każdym spaniu to było przegięcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi