domelpwa Opublikowano 8 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego Witajcie Stalkerzy. Przechodzę LA drugi raz, po kilku latach. Mam problem wracając z dokumentami z x18 do Petrenki. Pamiętam, że wchodząc do baru wyświetlała się scenka z kolesiem z Grzechu, który morduje strażników i kradnie deszyfrator pułkownika. W środku wszyscy wystraszeni itd. Mianowicie u mnie ta scenka się nie pojawia, w barze jakby nigdy nic, ale Petrenko opowiada mi o tym napadzie. Niby mówi że poda mi na PDA lokalizację grupy tego typa z grzechu, ale nic się nie dodaje. Próbowałem wczytywać kilka razy poprzednie zapisy, przechodziłem kilka razy koło strażników przed wejściem i nic. Coś zrobiłem źle, czy czegoś nie zrobiłem? Zaraz po wyjściu z x18 poszedłem do Welesa i dałem mu kwity od Dzika, a potem prosto do Baru. Pomożecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 8 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego @domelpwaHmmm, a to nie zależy, w którą wersję LA grałeś i grasz teraz bo przez te lata trochę się pozmieniało jeśli chodzi o zadania i wywalenie niektórych cutscenek, chociaż nie wiem czy to akurat ten przypadek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 9 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego Kojarzę tę cutscenkę, ale czy ona występowała w każdej wersji LA? Ręki sobie uciąć nie dam. Po Barze trzeba udać się na Rostok... Tzn. chyba. Dawno temu ogrywałem LA. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi