TheZiomsion Opublikowano 9 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego Cześć. Jak w tytule wywala do pulpitu przy przejściu na wielkie bagna przejścia na inne lokacje bez problemu. Liczę na szybką odpowiedź Dodatki: AO3.1_for_Call_of_Chernobyl_v5 +polonizacją , Outfit_Addon_1.4.7+polonizacja, TRX - Sounds Revamp (8.3) Installer, Smurths_Dynamic_Hud_for_CoCv.3.2.2.8 Log: FATAL ERROR [error]Expression : <no expression> [error]Function : CBlender_default::Compile [error]File : BlenderDefault.cpp [error]Line : 63 [error]Description : fatal error [error]Arguments : Not enought textures for shader, base tex: act\newloner\upper_d Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OldMan Opublikowano 9 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 52 minuty temu, TheZiomsion napisał(a): Liczę na szybką odpowiedź Jak czytam Twoje posty to zawsze się uśmiecham i przypomina mi się powiedzenie: "Umiesz liczyć licz na siebie" A tak na serio to pobierz paczkę, którą przygotowałem: https://drive.google.com/file/d/1NCFer-RmAhZ_ynqKQ5Z4khofarA7gJv9/view?usp=sharing Wypakuj zawartość do katalogu gamedata u siebie BEZ ZGODY NA NADPISYWANIE PLIKÓW ! Daj znać czy pomogło. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheZiomsion Opublikowano 9 Lutego Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 6 godzin temu, OldMan napisał(a): Jak czytam Twoje posty to zawsze się uśmiecham i przypomina mi się powiedzenie: "Umiesz liczyć licz na siebie" A tak na serio to pobierz paczkę, którą przygotowałem: https://drive.google.com/file/d/1NCFer-RmAhZ_ynqKQ5Z4khofarA7gJv9/view?usp=sharing Wypakuj zawartość do katalogu gamedata u siebie BEZ ZGODY NA NADPISYWANIE PLIKÓW ! Daj znać czy pomogło. Działa! Dzięki wielkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi