ralf237612 Opublikowano 13 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego wie ktoś może jak ustawić w opcjach to żeby gra się zapisywała sama jak najczęściej...tam coś jest że co X minus..i nie kumam co to znaczy..to jest w opcjach "pozostałe" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcx Opublikowano 19 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego (edytowane) W dniu 13.02.2024 o 18:39, ralf237612 napisał(a): .tam coś jest że co X minus..i nie kumam co to znaczy..to jest w opcjach "pozostałe" Dokładnie jak mówisz, ...czytaj ze zrozumieniem cały opis. 0 znaczy wyłączone. Wpisz co ile minut ma być autozapis. Spoiler Edytowane 19 Lutego przez Marcx Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ralf237612 Opublikowano 19 Lutego Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego to i ja rozumiałem...okazało się że problem był gdzie indziej... w tym jednym konkretnym ustawieniu w opcjach menu jest jakiś mały problem mianowicie okazało się że tych wartości które wpisywałem np: "1" nie zapamiętywało! po którymś razem zauważyłem że wartość jest ciągle zero mimo iż wpisywałem coś innego i potem analogicznie zatwierdzałem wybór!! więc tylko w tym przypadku w tej jednej opcji trzeba kliknąć po wyborze gdziekolwiek myszką i jak tekst zrobi się pomarańczowy dopiero wcisnąć zatwierdź zmiany..-inaczej pozostanie zero... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi