ralf237612 Posted February 19 Report Share Posted February 19 Mimo iż byłem już na paru lokacjach nigdzie nie widzę stalkerów oferujących tzw. :szybką podróż...ktoś coś wie jak tu jest z tym...w opcjach w MO2 widzę że można wyłączyć szybką podróż z dopiskiem: "chodzenie jest dobre dla zdrowia" ale ja nie mam odhaczonej tej opcji...czytałem już gdzieś coś że niby jakiś artefakt "korkociąg" niby zielony domek i wyznaczenie trasy ale pisał ktoś gdzieś kiedyś że w gammie korzysta ze stalkerów oferujących taką podróż za kasę....-proszę o jakieś info.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tom3kb Posted February 19 Report Share Posted February 19 @ralf237612 a to nie działa czasem jak w Anomaly? Że mogłeś robić szybką podróż do już znanych miejsc? I chyba był jakiś opóźniacz, że nie mogłeś w kółko skakać z miejsca na miejsce. A no i tam szybką podróż wybierało się po kliknięciu miejscówki w pda. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ralf237612 Posted February 20 Author Report Share Posted February 20 nadal nie wiem jak...a w anomaly i tak nie grałem... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tom3kb Posted February 20 Report Share Posted February 20 @ralf237612 pierwsze 2 linki wyjaśniają opcje: Klik Albo Ten Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ralf237612 Posted February 20 Author Report Share Posted February 20 ok .dzięki...działa ! okazało się że "prawie" dobrze kombinowałem tylko z niejasnych mi powodów menu szybkiej podróży nie rozwija mi się na wszystkich tych niebieskich domkach....i nie chodzi tu wcale czy tam byłem czy nie..np. wybieram bagna z wysypiska i nie mogę wybrać wszystkich domków na bagnach....tylko menu podróży pojawiło mię po rozwinięciu na domku jednym z najbliżej obrzeża mapy z kordonem...i tam akurat nie byłem nawet wcześniej(na bagnach byłem ale w innej części bagien) i do tej części czyli tam gdzie się bezpośrednio na piechotę przechodzi na kordon czyli według mapy trochę w dół..- tam te menu szybkiej podróży mi się nie rozwija. .ale i tak spoko .szkoda że tak drogo! - za darmo też źle by było... ja to się motałem bo cały czas się właśnie skupiałem na tych przejściach bezpośrednich z lokacji na lokację....a w anomaly "grałem" tak kiedyś tylko z pół godzinki i odszedłem najpierw dla lost Alphy... -dzięki za linki z wyjaśnieniem tematu! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marcx Posted March 14 Report Share Posted March 14 @ralf237612 Szczegółowe ustawienia szybkiej podróży znajdziesz w MCM Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts