Agrael Opublikowano 22 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego Instytut Naukowo-Badawczy Agroprom na silniku Unreal Engine 5. Spoiler Źródło - KLIK 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 22 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego Fotki fajne, jak moje osiedle w 1978 gdy się tam wprowadziłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 3 Czerwca Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca Trochę głupio zakładać temat dla jednej fotki, a dot. UE5. Nie jest to co prawda Agroprom, ale do Zony pasuje. Autorem jest Nikjas Adam. Źródło - KLIK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 4 Czerwca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca Jest klimatycznie, nasyp, stary tabor, podmokła łąka jak u mnie na osiedlu przy Ślęzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi