mirzal Opublikowano 23 Lutego 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2024 Jeśli ktoś pamięta to proszę o pomoc - jak wykonywać krok po kroku to zadanie aby je zaliczyć ? W podpowiedzi jest że trzeba zniszczyć aż 9 anomalii - jednakowych, różnych (jakich ?) "naturalnych" czy sztucznych tzn. z kapsuły ? filmiki są ale bardzo krótkie i niejasne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano 23 Lutego 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2024 @mirzal Najpierw musisz zdobyć recepty na te rubinowe artefakty. Następnie musisz anihilować 3 anomalie tymi artami np. jak Rubinowa Sprężyna anihiluje np Lejek, to musisz anihilować 3 lejki tym artem. Tak samo z pozostałymi artami. Wtedy zadanie będzie się zaliczać. Ja nie pamiętam który art jakie anomalie anihiluje ale powinieneś to mieć opisane w receptach na te arty. A te anomalie możesz tworzyć z kapsuł. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirzal Opublikowano 23 Lutego 2024 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2024 Dzięki serdeczne Ok. teraz załapałem choć to postępowanie nielogiczne - trzykrotna anihilacja tym samym artem tę samą anomalię; myślałem, że wystarczy raz ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi