Nice Opublikowano 11 Marca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2024 Ide na Niezbadane tereny rozmawiam z muchą oddaje lalkę potem rozmowa z kłem i kierunek Woronin ale wcześniej Klonow i wzięcie nowego serca poligresta. Potem szybki teleport do baru i po sekundzie od wylądowania Plis weit i jestem na pulpicie. Przyjście od strony wysypiska lub magazynów skutkuje tym że na wyskości posterunków następuje plis weit i pulpit. Oddanie lalki i rozmowa z kłem i kierunek bar z pominięciem klonowa daje to samo tzn pulpit. Na chwile obecną mam skończone 85 % gry. 15 czipów znalezione dwa kolejne wiem kto je ma. Także rozpoczynanie gry od początku totalnie nie ma sensu. 181 dzień w zonie 3 miechy grania. Jakby klient nie chciał ze mną gadać to bym wiedział że czegoś nie zrobiłem. A tu z której strony nie wejdę jest wylot na pulpit. Mam jeszcze jeden problem z niejakim schowkiem Golema. Biorę zadanie na walkę i po 2 sekundach gra mi się zawiesza. Fakt noszę po 600 - 700 kilo. I może tu być problem. Mam wgrane anty czit i dodatkową wagę. Wyłonczone akumulatory i szczurzą infekcję. Ściągalem tylko te mody co są wystawione u was. Niestety to jest główne zadanie z fabuły soljanki i ominięcie jego to nie ma takiej opcji. Limansk szpital stara wieś kurczatowa czarnobyl 1 odkryte zostało martwe miasto. Daje ostatni sejw przed rozmową z Muchą i oddaniem lalki. Jak by ktoś mógł mi tą misję przejść. Byłbym bardzo wdzięczny. 2 opcji nie robiłem z skasowaniem i zainstalowaniem od nowa. michal_quicksave.dds michal_quicksave.sav OP22Engine_error_report_240311-201815.zip Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nice Opublikowano 28 Marca 2024 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2024 Po prawie trzech tygodniach wyczaiłem że nadal jestem w artefakcie czarna dz.... i nadal nie wiem co jest powodem wylotów jak wchodzę lub teleportuję się do baru. I to nie jest problem z tym zadaniem. Cofałem się o parę dni i nawet miesiąc wcześniej. Problem się powtarzał po 2 lub 3 wejściem na tą lokalizację. A że tam mam główny magazyn i dodatkowo rozpoczęcie wielu zadań więc wykombinowałem jak ominąć ten problem. Patent polega na tym że przed odpaleniem portalu robię szybki zapis i wychodzę z gry. Wchodzę do folderu tam gdzie jest zainstalowany opek kopiuje folder gamedata na pulpit. a w opku całkowicie go kasuje i zostawiam czystą wersję. Odpalam grę. Teleportuję się do baru i o dziwo nie wyrzuca mnie na pulpit. No ale że noszę parę ładnych set kilo plus parę fajnych usprawnień więc szybki zapis lub zapis na lokacji. Wychodzę z gry. Spowrotem z pulpitu wczytuję gamedata do folderu z opkiem. Odpalam grę. A że jestem już na lokalizacji to wszystko działa. Trochę kombinacji ale na tą chwilę to jest dla mnie jedyna opcja dalszej gry. Dziś zaczynam przygodę z martwym miastem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nice Opublikowano 5 Maja 2024 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2024 Już wiem co jest powodem moich wylotów na lok Bar czy to wchodząc od strony wysypiska czy magazynów czy wlatując tam teleportem. Jestem po prostu MANIAKALNYM ZBIERACZEM i prawie wszystko co unikatowe lub wartościowe lądowało w moim głównym magazynie. PO ok 10 schowku na full wypełnionym dobrociami Barman obraził się na mnie i zaczoł mnie craszować. Wyjście było tylko jedne większość sprzedałem pietrence. Pewnie na mnie miliony zarobił. Ale na koniec fabuły nadal mam w posiadaniu ponad 6kk i wszystkie unikatowe arty są moje. Po tych zabiegach gra działa płynnie i nie ma już lądowania na pulpicie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 5 Maja 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2024 Nice - w niektórtych modach obciążanie schowków powoduje wyloty - coś tam z pamięcia przy ładowaniu etapów gry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 5 Maja 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2024 No niby w Op 2.2 ograniczyli pchanie klamotów do schowków ale jak widać i to nie powstrzyma chodników 🐹 i potrafią nazbierać tyle, że i tak gra się wywali 😁 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi