Pikczakczu Opublikowano 26 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca Witam Mam problem z większościa modów do Cienia Czarnobyla i kazdy wyglada tak samo w Tś2 akurat gra sie wywala w momencie gdy chce porozmawiać z Sacharowem bądź chce wczytać quick save badz ręczny zapis. Nie wyskakuje mi żaden błąd gra po prostu się wyłącza dodam że jest to wersja Steam gry. Na nieoryginalnej wersji gry również ta sama sytuacja z tym że akurat wyskakuje błąd "BugTrap" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 26 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca @Pikczakczu wersja steam czyli pewnie 1.0006, a może jakaś jeszcze wyższa bo nie wiem czy steam tam z okazji iluś tam lecia gry nie patchował jej. Sprawdź sobie wersję gry. Druga sprawa to czy wersja PL? Trzecia sprawa sprawdzaj sobie w pierwszym poście tematu moda na jaką wersję gry on jest, np Tajne Ścieżki 2 FU jest na 1.0004. Jest jeszcze coś takiego jak zmiana wersji gry "w dół" czyli downgrade ale to już sobie poczytaj czy ze steamową też da się to robić i jak. Ps. Zawsze możesz się zainteresować wersjami samodzielnymi modów np ta wersja Tajnych ścieżek 2: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pikczakczu Opublikowano 26 Marca Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca Dziękuję za szybką odpowiedź myślę że zostało mi wlaśnie spróbowanie wersji samodzielnej moda ( o której nawet nie wiedziałem) z racji tego ze wersję właśnie pod moda zmieniłem i dalej ten sam problem. Dziękuje za pomoc myślę że temat do zamknięcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 26 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca Pikczakczu - później możesz mieć błędy moda w stylu - jak tworzysz nowe odmiany artefaktów to po zrobieniu ich mogą wlecieć w tekstury, zalecane powtórzyć operację tworzenia artefaktu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi