chudzikus Opublikowano 9 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia Witam przepraszam jeśli to nie tu ale szukam pomocy czy ktoś może z was wie czy zostały przetłumaczone ogłoszenia / komunikaty z posterunku wojskowego? Wiem ze takie tłumaczenia robił EGZOdawa ale nie mogę ich znaleźć i nie wiem czy akurat je robił. Najfajniej jak był by z oryginalny podkład nie ang. Cytuj Odnośnik do komentarza
tom3kb Opublikowano 9 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia @chudzikus ale jak przetłumaczone? No to odpal sobię grę w polskiej wersji językowej i idź posłuchać na posterunek, mi się wydaje, że te gadki były tłumaczone chociaż pewności nie mam bo mogłobyć tak, że tyle razy to się słyszało, że człowiek pamięta co mówili. A Egzodaw to wycinał te rozmowy z gier i robił z tego paczkę do CoCa to nie wiem czy o to ci chodziło? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi