Stalkerowski Opublikowano 10 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia Siema. Mianowicie znalazłem schowek koło czołgu pod kamieniem, ale nie moge znależć tego koło anomalii. Tak naprawde nawet nie wiem o jaką anomalie chodzi, przeszukałem wszystkie kamienie w czerwonym lesie, a i tak nigdzie nie ma. I też prosiłbym o namiar na schowek stalkera, który też znajduję się w pobliżu tejże anomalii. Z góry dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano 12 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia @Stalkerowski Schowki Tubylca w Czerwonym lesie: Spoiler Schowek doświadczonego stalkera: Spoiler 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirzal Opublikowano 7 Lipca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca Mam problem ze schowkiem Tubylca na "posterunku kontroli ruchu drogowego "; powinien być w Prypeci ale też widziałem filmik i schowek ten jest na przejściu Kordo-Wysypisko na dachu budki z Akimem. Widziałem filmiki chyba ze wszystkimi wariantami miejsca ukrycia schowka mimo to liczę że coś poradzicie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano 7 Lipca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca @mirzal Chodzi o to zadanie gdzie trzeba znaleźć 4 schowki Tubylca? Tu na pewno chodzi o skrzyżowanie w Centralnej Prypeci, ja zawsze tam znajdowałem tylko że ten schowek ma chyba 5 różnych miejsc spawnu, 2 w budkach, 2 pod krzaczkami i pod takim niewielkim kawałkiem blachy przy bloku. Jakby co to możesz podać zapis to sprawdzę u siebie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirzal Opublikowano 8 Lipca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca Chodzi o to zadanie w którym trzeba znaleźć 3 schowki Tubylca: 1\rzeczone na "posterunku kontroli ruchu drogowego "; 2\w kuchni polowej w Czerwonym Lesie i 3\w gołębniku w Limańsku. Problem mam tylko z tym na skrzyżowaniu w Centralnej Prypeci (lub na Kordonie). 9 godzin temu, wariat napisał(a): Chodzi o to zadanie gdzie trzeba znaleźć 4 schowki Tubylca? Tu na pewno chodzi o skrzyżowanie w Centralnej Prypeci, ja zawsze tam znajdowałem tylko że ten schowek ma chyba 5 różnych miejsc spawnu, 2 w budkach, 2 pod krzaczkami i pod takim niewielkim kawałkiem blachy przy bloku. Jakby co to możesz podać zapis to sprawdzę u siebie. Jeśli możesz to podrzuć jakieś skriny tych schowków bo nie kojarzę np. "kawałka blachy przy bloku". Podesłałbym ci plik zapisu ale ma ponad 5GB i nie wiem jak go wysłać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 8 Lipca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca @mirzal niemożliwe żeby jeden plik zapisu ważył 5Gb 😁 Cały folder to chyba jakimś cudem jakbyś narobił setki saveów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirzal Opublikowano 8 Lipca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 11 minut temu, tom3kb napisał(a): older to chyba jakimś cudem jakbyś narobił setki saveów Faktycznie mój błąd - pomyliłem MB z GB sory. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano 8 Lipca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca @mirzal Patrz na tym filmie: Spoiler Jednak widze że u gościa są 3 warianty tego schowka a nie 5 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirzal Opublikowano 8 Lipca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca (edytowane) 2 godziny temu, wariat napisał(a): @mirzal Patrz na tym filmie: Ukryj zawartość Jednak widze że u gościa są 3 warianty tego schowka a nie 5 Dzięki temu filmikowi i informacji o "kawałka blachy przy bloku" problem rozwiązany. Dzięki wariat Swoją drogą to zadania na schowki Tubylca są nieźle pokręcone bo po wykonaniu zadaniu na 3 schowki w różnych miejscach (w tym 1 w Prypeci) dostajemy zadanie na 4 schowki w różnych miejscach (lokacjach), a po nim zadanie na znów 3 schowki ale już tylko w Prypeci. Niestety mieszają sie te zadania i podpowiedzi do nich, stąd mój problem. Edytowane 8 Lipca przez mirzal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano 8 Lipca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca @mirzal Żeby Ci się nie mieszały to trzymaj film ze wszystkimi (chronologicznie) schowkami Tubylca: Spoiler Przyda się, bo są też te bonusowe (na które nie będzie zadania w PDA) a finalnie zakończą wątek z Tubylcem. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi