Polski_Szogun Opublikowano 14 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia Siemka! Zwracam się do was , bo ostatnio pomyślałem , że zagram sobie w Stalkera i zainteresował mnie Call of Chaos . Wie ktoś jak go pobrać ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 14 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 32 minuty temu, Polski Szogun napisał(a): Wie ktoś jak go pobrać ? Tak samo jak każdy inny mod, kliknąć w link i pobrać. Wersja 1.1: https://disk.yandex.ru/d/oWxAYBJP0G-aXA 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polski_Szogun Opublikowano 15 Kwietnia Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 20 godzin temu, tom3kb napisał(a): Tak samo jak każdy inny mod, kliknąć w link i pobrać. Dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polski_Szogun Opublikowano 18 Kwietnia Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia (edytowane) Ej tom3kb , bo pobrałem tego Call of Chaos i mi wyświetla , że potrzebuję fsgame.itx . No to robię kopiuj , wklej do folderu bin i mi wyskakuje coś takiego: Edytowane 18 Kwietnia przez Polski Szogun Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OldMan Opublikowano 18 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 19 minut temu, Polski Szogun napisał(a): Ej tom3kb , bo pobrałem tego Call of Chaos i mi wyświetla , że potrzebuję fsgame.itx . No to robię kopiuj , wklej do folderu bin i mi wyskakuje coś takiego: Nie mam podglądu na dołączony jpeg, ale fsgame ma raczej rozszerzenie ltx i na pewno jest w głównym katalogu gry, a nie w bin. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polski_Szogun Opublikowano 18 Kwietnia Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia Ok . Ja myślałem , że jak przeniosę fsgame do bin to podziała , ale dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LisKot Opublikowano 18 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia @OldMan Na zrzucie jest system.ltx @Polski Szogun A na go co wrzuciłeś? Mod jest do Zewu Prypeci. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polski_Szogun Opublikowano 18 Kwietnia Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia (edytowane) Dobra tylko ja się niezbyt na tym znam . Czaisz bazę , ale jak OldMan pokazał wymagania systemowe to ja sobie nie pogram , ale to nic jeszcze mam Anomaly i Call of Chernobyl . No i jeszcze Zewu Prypeci , Clear Sky i Shadow of Chernobyl :). Edytowane 18 Kwietnia przez Polski Szogun Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OldMan Opublikowano 18 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 8 minut temu, Polski Szogun napisał(a): ...ale jak OldMan pokazał wymagania systemowe to ja sobie nie pogram ... Chyba mylisz opis konfiguracji mojego PC, która nie ma nic wspólnego z wymaganiami jakiejkolwiek gry czy moda. Nie bierz jej pod uwagę przy wyborze moda czy gry! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polski_Szogun Opublikowano 18 Kwietnia Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia (edytowane) Ale ze mnie idiota ja myślałem , że to wymagania systemowe Sorry bro , ale jestem nowy tu i nieogarnięty . Edytowane 18 Kwietnia przez Polski Szogun Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OldMan Opublikowano 18 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 6 minut temu, Polski Szogun napisał(a): Sorry bro , ale jestem nowy tu i nieogarnięty . Spokojnie Z około 1h będę w domu to wystawię Ci do pobrania plik fsgame.ltx bo nie wiem czy wkleiłeś plik w odpowoednie miejsce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LisKot Opublikowano 18 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia @OldMan Jeśli wrzuci na podstawkę, to z pliku Stalker-COP.exe normalnie mu się odpali. Po próbie uruchomienia z xrEngine.exe w bin też mi ten błąd wywaliło. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polski_Szogun Opublikowano 19 Kwietnia Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia Dzięki chłopaki , ale nie chcę . Fajnie , że pomogliście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi