MaklerR Posted April 15 Report Share Posted April 15 Z racji na większą ilość wolnego czasu odpaliłem sobie NCL. Co jest irytujące (według mnie) w NCL? Brak zadań w dzienniku, dlatego też, jako, że podobno jestem informatykiem, napisałem sobie prostą prostą aplikację do zarządzania zadaniami, a nóż widelec komuś się przyda. Jak widać mi się nawet przydaje, a wygląd to tylko z powodów czysto estetycznych Menadżer Questów.exeNewtonsoft.Json.dll Te dwa pliki muszą znajdować się w jednym folderze. 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Agrael Posted April 15 Report Share Posted April 15 O kurde, że Ci się chciało. Fajny bajer Czyli co, drugie podejście do NLC? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaklerR Posted April 15 Author Report Share Posted April 15 Zrobiłem to w weekend i to nawet nie od podstaw bo jest to przeróbka mojego projektu na studia, a czy skończę? Zobaczymy. Przyzwyczaiłem się już do dziwactw chociaż niektórych rzeczy nie zdzierżę (zadanie na broń Orzecha, albo to że uratowałem Jurika, a on postanowił wrócić na wysypisko i umrzeć ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Agrael Posted April 15 Report Share Posted April 15 Taak, mod do lekkich nie należy. Dotarłem na Dicz i dalej wymiękłem, choć nie powiem - klimat jest. Wszyscy, którzy twierdzą, że ukończyliby każdego moda na najwyższym poziomie trudności powinno postawić NLC Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaklerR Posted April 15 Author Report Share Posted April 15 Nie tyle trudny, co posiada, nie bójmy się użyć tego słowa, debilne rozwiązania, ale nie zmienia to faktu, że jest przyjemny. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vidkunsen Posted April 16 Report Share Posted April 16 No i w dechę, fajnie jest, sie przyda na potem jakby co!. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts