Polski_Szogun Opublikowano 16 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia (edytowane) Podczas rozgrywki Stalkera pewnie każdy miał jakiegoś buga . Ja np. Jak wziąłem misję z rozmieszczeniem skanerów artefaktów od naukowców to zamiast 3 dostałem 2 i potem nie mogłem przejść dalej . Nie wiem jak do tego doszło , bo zawsze dostawałem po 3 ale teraz malutki wyjątek . Jak komuś się coś przytrafiło to postaram się pomóc tak jak każdy na tym forum (•‿•) Edytowane 16 Kwietnia przez Polski Szogun Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 17 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia Polski Szogun - tzw. robaki (bugi) to się pojawiają jak w korytarzu transportowym wytracisz skrzydłowych a w Prypeci braki fabularne (np. Zulus czy też brak Gruzina z ekipy) dają znać o sobie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polski_Szogun Opublikowano 17 Kwietnia Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia Masz rację , albo na przykład gdy jesteś w tunelu to też nwm czy to bug , ale może tak , bo Zulus jak dostanie raz od snorka to od razu ginie , a Wano, Włóczęga lub Sokołow to nie dzieje się tak . Pamiętam co na Wano leciało z 3 snorki , a on przeżył więc Wano ma największą trwałość w walce . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi