Polski_Szogun Opublikowano 17 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia Siema! Zastanawiałem się co zrobić aby snajper podczas misji niezydentyfikowana broń przeżył . Jakiś rok temu znalazłem film w , którym da się to zrobić : Wybróbowałem tą taktykę , ale okazało się , że dostał bombę w oko przez ścianę . Chłopaki , potrzebuję dobrej rady. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 17 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia W kilku modach próbowałem go uratować (z ciekawości, czy coś modderzy zmienili), ale nic z tego. No, ale mowa o oryginalne, a w nim... Też go nie uratowałem ;) Nie da się, bo Mrozow zawsze umiera, taki skrypt. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 18 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia Polski Szogun - jak przez ściane to musiał być szpitarski (hrwatski) RT - 20. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polski_Szogun Opublikowano 18 Kwietnia Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia No , ale ten gościu z Gaussem . Pewnie jakby był na drugim końcu świata też by mu bombę w oko walnął . Dzięki , że mnie oświetliłeś. PS: Dzięki za kciuka w górę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi