Piesek Posted April 21 Report Share Posted April 21 Po pobraniu wszystkich potrzebnych plików , przy próbie włączenia gry wyskakuje mi taki błąd , nie pomaga reset kompa , aktualizacje Co robic? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Polski_Szogun Posted April 21 Report Share Posted April 21 (edited) 30 minut temu, Piesek napisał(a): Sam nie wiem . Gdyby to było po angielsku to bym coś może na to poradził , a klikałeś w ten link ? Kolejność instalacji: OP-2.2 Mod posiada wbudowany instalator, a więc wystarczy postępować zgodnie z jego wskazówkami. Jest dostępny w języku rosyjskim oraz angielskim i opcjonalnie możemy zainstalować także kilka dodatków. M. in. alternatywny wygląd rękawic na dłoniach protagonisty, alternatywne dźwięki wydawane przez kontrolera lub pakiet dźwięków dla streamerów. Patch z 12.05.2022 r. Patch tak samo jak w przypadku moda posiada wbudowany instalator. Wystarczy wskazać katalog z zainstalowaną modyfikacją. Archiwum z patchem można ewentualnie wypakować w innym miejscu, ale jego zawartość musi się znaleźć w głównym katalogu moda Spolszczenie Do folderu z zainstalowaną grą wklejamy plik polonizacji gamedata.dbz_pl. Uwaga! Aby w modzie były polskie znaki, w opcjach należy ustawić czcionkę i kodowanie na Central European. Potem wyłącz i włącz moda jeszcze raz. Postępowałeś zgodnie z kolejnością ? Jeśli nie to usuń wszystko oprócz archiwum WinRARa , a jeśli tak to spróbuję przetłumaczyć ten błąd Edited April 21 by Polski Szogun Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ignachinio Posted April 21 Report Share Posted April 21 Jakiś dodatek nie jest z resztą kompatybilny i się gryzie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Polski_Szogun Posted April 21 Report Share Posted April 21 (edited) @Ignachinio Ja się nie znam na tym modzie i jeszcze jedno : @Piesek nie udało mi się przetłumaczyć błędu 😞 Edited April 21 by Polski Szogun Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
OldMan Posted April 21 Report Share Posted April 21 1 godzinę temu, Piesek napisał(a): Po pobraniu wszystkich potrzebnych plików , przy próbie włączenia gry wyskakuje mi taki błąd , nie pomaga reset kompa , aktualizacje Co robic? Może zacznij od poprawnego podawania informacji o błędzie. Dzisiaj to już pisałem : Wtedy jest większa szansa, że ktoś Ci pomoże, bo z tego zrzutu ekranu , który podałeś niewiele wynika. Tak na szybko na zrzucie ekranu jest podana lokalizacja moda (przynajmniej tak myślę) C:\ id... Pamiętaj, że mody najlepiej jest instalować na dysku innym niż systemowy. Bo gdy jest to na dysku C: wchodzą w grę sprawy uprawnień i najlepiej wtedy uruchamiać mod jako administrator. Czyli jeszcze raz. Żeby nie komplikować sobie życia mody tak ale POZA DYSKIEM C: 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Polski_Szogun Posted April 21 Report Share Posted April 21 @OldMan ma rację , musisz podać lepsze informacje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marcx Posted April 22 Report Share Posted April 22 (edited) W dniu 21.04.2024 o 18:55, Piesek napisał(a): Po pobraniu wszystkich potrzebnych plików , przy próbie włączenia gry wyskakuje mi taki błąd , nie pomaga reset kompa , aktualizacje Co robic? Może to tylko przeczucie ale bardzo nie podoba mi się " Po pobraniu wszystkich potrzebnych plików...." @Piesek .........i ani słowa o instalacji. Drogi kolego nie wystarczy pobrać . Czytaj ze zrozumieniem instrukcję instalacji. I odezwij się. Edited April 22 by Marcx Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Polski_Szogun Posted April 22 Report Share Posted April 22 No odezwij się mordo , bo my tu chcemy Tobie pomóc . 56 minut temu, Marcx napisał(a): ani słowa o instalacji. No wystarczy tylko mała pomyłka , a cały twój wysiłek na marne , ale myślę , że jak nagrasz jak to robisz lub zrobisz screena całego folderu to możliwe , że damy radę Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vidkunsen Posted April 23 Report Share Posted April 23 Marcx - pobrać, zainstalować, uzupełnić - jeśli to jest wymagane - o nakładki (pacze itd/itp) i odpalać z odpowiedniego skrótu - nie zawsze .exe, czasem inny skrót odpala moda. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marcx Posted April 25 Report Share Posted April 25 @vidkunsen To kolega @Piesek miał jakiś nie zidentyfikowany kłopot, oczekiwał pomocy. .... mnie nie musiałeś tłumaczyć. 😬 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vidkunsen Posted April 25 Report Share Posted April 25 Marcx - zwracam honor. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts