Pawel350 Opublikowano 10 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2010 Siemanko... przechodzę Stalkera SoC i w PDA znalazłem notatkę żołnierza Monolitu o jakichś drzwiach. Pisze tam coś że kod dostępu to 342089 (czy jakoś tak) i że to kod do drzwi ale on nie pamięta jak się do nich dostać. Moje pytanie brzmi: czy ktoś z was wie o jakie drzwi chodzi? PDA znalazłem chyba w czerwonym lesie albo w magazynach wojskowych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Albert115 Opublikowano 10 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2010 W czerwonym jest plot na lewo od prostej do mozgozweglacza i tam sa schodki na koncu do budki. Pewnie to. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel350 Opublikowano 11 Września 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2010 Jeśli mówisz o tych drzwiach na górze, przy których siedzi snajper, to szkoda bo tam nie da się wejść... Chyba że czegoś nie wiem ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Albert115 Opublikowano 11 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2010 Da sie. Jest dziura w plocie. Musisz isc caly czas przy plocie to znajdziesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel350 Opublikowano 12 Września 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2010 Ok, dzięki. Wyrwę w płocie kojarze... zobaczę i dam znać czy znalazłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cichociemny1 Opublikowano 18 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2010 Też znalazłem kod od żołnierza monolitu, ale próbowałem go na tych drzwiach gdzie jest snajper i nie mogłem tych drzwi otworzyć, ale gdy będziesz już w środku tego labolatorium, gdzie jest mózgozwęglacz to sprawdzaj każde drzwi i na pewno będą takie, które aby je otworzyć będzie potrzebny kod. Wpisz ten kod i na 90 % drzwi się otworzą. A co za drzwiami jest, tego nie Ci nie powiem, żeby Ci nie zepsuć zabawy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Albert115 Opublikowano 18 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2010 Sa jeszcze drugie drzwi wlasnie te w labie. Te od snajpera tez da sie otworzyc. Jak ktos chce kod do obu to moge napisac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wędrowiec Opublikowano 3 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2015 Pytanie bo w bunkrze pod antenami jest para drzwi te na 1 piętrze i te przy tym hangarze a mnie interesują te 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 4 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2015 To może byc kod do 3-ech rodzajów drzwi, 1/ - snajper na początku wejścia do lokacji z antenami tvn-u a nr2 i 3 juz w samym labie, z tego co pamietam - 5627 lub cos takiego, zajrzyj do spolucji, jest ich pełno w sieci :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi