tybet64 Opublikowano 28 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia Witam. Ulepszyłem sobie SWD Ryś o namierzanie celu ale go nie ma. Również mam gwint pod tłumik w ASz 12 ale nie mogę żadnego założyć. No i jeszcze jedno, "ulepszyłem" sobie w plikach ASz 12 tak że mam regulowany zoom ale to samo nie działa już w SCARze. No i jeszcze pytanko jak spowodować żeby w powyższych gnatach działało to namierzanie celu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polski_Szogun Opublikowano 29 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia Kurcze nie wiem, ale chcę wiedzieć czy majstrowałeś w gamedacie oprócz ulepszania w plikach ASz 12. Namierzania celu nie znam jak się robi, bo Call of Chernobyl przechodziłem tylko z broniami zwykłymi bez arsenal overhaul. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tybet64 Opublikowano 3 Maja Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja Kilka broni trochę "ulepszyłem" bo nie wierzę że nap. z takiego Barett M85 nie można ustrzelić snorka czy coś podobnego. Toż to przebija ściany. Tylko że to w tym Rysiu to jest ulepszone u mechanika a nie działa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 3 Maja Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja Wrealu 7,62 (ak 74) przebija blache w modach ma często problem z kartką papieru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi