Agrael Opublikowano 3 Maja Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja Podsumowanie wyników ankiety na AP-PRO.RU z najlepszymi modami - kwiecień 2024 r. True Stalker został uznany za najlepszy mod miesiąca po raz piąty z rzędu. Drugie miejsce należy do Anomaly, a trzecie wywalczył sobie Łapacz snów. Co ciekawe na piątej pozycji mamy Złotką Kulę, która zadebiutowała w 2017 roku. True Stalker (PL) Anomaly 1.5.2 (PL) Łapacz snów (OBT) (PL) Lost Alpha: Definitive Car Pack Addon Złota Kula (PL) Oblivion Lost Remake 3.0 (OBT) OP-2.2 (PL) NLC 7 3.0 (PL) F.O.T.O.G.R.A.F. (PL) Chciwość The Exception (PL) NS OGSR OGSR Mod (PL) Gunslinger Mod (PL) Przestrzenna Anomalia (PL) Źródło: [KLIK] 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Naznaczony2001 Opublikowano 3 Maja Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja Ograłem ostatnio True Stalker i zdecydowanie zasługuje - czy Anomaly 1.5.2 jest na podobnym poziomie trudności rozgrywki czy to bardziej hardkorowy mod? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 3 Maja Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja @Naznaczony2001 Anomaly to duży sandbox z wątkami fabularnymi, więc z True Stalker ma niewiele wspólnego. Jeżeli szukasz bardziej hardkorowego modpacka... Hm, nie wiem - na przykład Gamma na wyższym poziomie trudności. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Naznaczony2001 Opublikowano 3 Maja Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja (edytowane) 2 godziny temu, Agrael napisał(a): @Naznaczony2001 Anomaly to duży sandbox z wątkami fabularnymi, więc z True Stalker ma niewiele wspólnego. Jeżeli szukasz bardziej hardkorowego modpacka... Hm, nie wiem - na przykład Gamma na wyższym poziomie trudności. Bardziej chodziło mi o to czy Anomaly to bardziej hardkorowy mod - gameplay'em szukam czego podobnego do True Stalker. Coś lekkiego co wciąga po pracy Edytowane 3 Maja przez Naznaczony2001 Błędy językowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 3 Maja Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja @Naznaczony2001 to zależy jak sobie chcesz grać w Anomaly, można praktycznie jak w normalne mody, a można sobie zrobić hardkorowy survival, opcji i ustawień jest sporo. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi