Polski_Szogun Opublikowano 6 Maja Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja (edytowane) Według mnie najbardziej to ja lubię zimę, bo jest fajnie. Można pojechać na narty, nie ma zbyt wielu burz (przynajmniej u nas) jest zimno, a nie jakieś słońce. Inne pory roku też są fajne i lubię je, ale według mnie zima najlepsza Edytowane 6 Maja przez Polski Szogun 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 6 Maja Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja Także zdecydowanie zima. Śnieg, mróz, bałwanki, ! Hokej !, góry (Sudety i okoliczne góry). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano 6 Maja Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja Dla mnie Zima, zdecydowanie, ale z umiarkowanym mrozem Taka deszczowa, złota jesień też jest mi bardzo bliska. Lato to ja bym lubił, gdyby nie komary, szerszenie, meszka i wszelakie inne dziadostwo które atakuje człowieka. No i bez upałów, których nienawidzę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 7 Maja Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja Strefa umiarkowana chłodna zobowiązuje, lubimy chłód bo jak za zimno to można się "rozgrzać" . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polski_Szogun Opublikowano 7 Maja Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja Czyli w moim stylu chłopaki @wariat tu masz rację. Ja lato to takie nawet, nawet. Dlatego, że ja uwielbiam chodzić nad rzekę i na basen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcx Opublikowano 12 Maja Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja (edytowane) Jestem z tych co to pamiętają ' prawdziwe ' zimy z 2m zaspami temp. -30C i ......tygodniem albo dwoma niechodzenia do szkoły 👿 . Sanki aż furczały po okolicznych wzniesieniach. Lata były łagodne +30C to były wyjątki. 4 rano , bezwietrzny i bezchmurny letni poranek ... środek jeziora na łodzi , wędki zarzucone . Ehhh to se ne wrati pane Simku. 🤔 Miejsca akcji Bory Tucholskie po Gopło. Edytowane 12 Maja przez Marcx 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 12 Maja Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja Marcx - wieczór, około 15 metrów od klatki wejściowej, kałuża zamarza na moich oczach, postanowiłem sprawdzić twardośc lodu. Wpadłem po kolana, ledwo dolazłem do klatki, winda, chata i miska z gorącą wodą. Miałem 14 lat i tak pamietam początek zimy stulecia. Potem 2 tydnie bez szkoły, jak w/w sanki, górka, bałwanki, śniezki i Hokej!. p.s. ale i tak wole zime niż lato, komary, muchy końskie, nieprzespane z gorąca noce, co niektóre ludziki z naszej strefy klimatycznej i naszych plemion (Słowianie) widzą fajnego w temperaturze powyżej 30 celcjusza na dworze w cieniu? Potem dziewczyny wyglądaja idiotycznie gdy ma trelinę (twarz) w odcieniach brązu i amarantu, niebieskie patrzałki i jasny blond perukę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polski_Szogun Opublikowano 12 Maja Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja No, lato gorsze od zimy. Czasami rodzice mi opowiadali jakie mieli zimy, co cały dzień się bawili na polu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi