Darek33 Opublikowano 12 Maja 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2024 STALKER op 2.2 . Mam prośbę gdzie znajdę podpowiedz do naprawy uszkodzonego PDA KROK PO KROKU. Przyszedłem do BARU a Barman nie ma linijki dialogu do naprawy . Podejrzewam że sporo ludzi ma z tym kłopot . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 12 Maja 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2024 @Darek33 przecież już ci napisałem, że masz iść u niego na zaplecze do dwóch naukowców, w drzwiach stoi ochroniarz, daj mu to co chce to cię przepuści do nich. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek33 Opublikowano 12 Maja 2024 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2024 (edytowane) Ochroniarz tylko mówi do mnie odsyła do Barmana a barman nie ma linijki dialogowej. UDAŁO się .Trzy razy podchodziłem do ochroniarza i wskoczyło za trzecim razem .Pokazał dialogi i linijkę z anty radami . Edytowane 12 Maja 2024 przez Darek33 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi