Darek33 Posted May 12, 2024 Report Share Posted May 12, 2024 STALKER op 2.2 . Mam prośbę gdzie znajdę podpowiedz do naprawy uszkodzonego PDA KROK PO KROKU. Przyszedłem do BARU a Barman nie ma linijki dialogu do naprawy . Podejrzewam że sporo ludzi ma z tym kłopot . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tom3kb Posted May 12, 2024 Report Share Posted May 12, 2024 @Darek33 przecież już ci napisałem, że masz iść u niego na zaplecze do dwóch naukowców, w drzwiach stoi ochroniarz, daj mu to co chce to cię przepuści do nich. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darek33 Posted May 12, 2024 Author Report Share Posted May 12, 2024 (edited) Ochroniarz tylko mówi do mnie odsyła do Barmana a barman nie ma linijki dialogowej. UDAŁO się .Trzy razy podchodziłem do ochroniarza i wskoczyło za trzecim razem .Pokazał dialogi i linijkę z anty radami . Edited May 12, 2024 by Darek33 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts