mirzal Opublikowano 31 Maja Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja Mam problem z kombinezonem potrzebnym do wejścia do lab. x-17 w zadaniu na zabicie Szalonego Doktora. Otóż przyniosłem Wasylemu na Bagnach wszystkie części wymagane do zrobienia rzeczonego kombinezonu a Wasyl jakoś długo zwleka ze zrobieniem. Czy czasem przyczyną zwłoki nie jest to, że nie ruszyłem zadania na schematy Zbrojmistrza ? Może ktoś wie ile się czeka na zrobienie tego kombinezonu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 31 Maja Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja Zbrojmistrz to osobna linia nie nachodzą na siebie. On Ci powie ile będzie robił teraz już nie pamiętam chyba dwa dni musisz poczekać. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi