Mlynek Opublikowano 27 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2011 Witam Chciałbym was zapytać gdzie mogę zdobyć pancerze które wymieniłem w temacie , dziękuje za pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 27 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2011 Chmm jeden jest na dachu stacji benzynowej na Zatonie w skrytce , drugi w jaskini pod Płonącym Gospodarstwem przy zwłokach Kawalarza chyba , więcej nie pamiętam. Tu masz dokładne mapy lokacji z zaznaczonymi itemami http://www.stalkerte...olowe-mapy-cop/ Prościej jest uzbierać kasę na jeden dobry pancerz i później go uppgradować systematycznie Edit Sorry nie doczytałem że chodzi ci o Sevę i Egzo :( oczywiście tych pancerzy nie znajdziesz .Możesz je sobie kupić u handlarza na drugim piętrze Skadowska Żwawego chyba , on handluje unikalnymi kombinezonami .Po za tym Sevę kupisz bez problemu u zwykłych handlarzy po osiągnięciu pewnego etapu gry .Egzoszkielety też będą ale w kosmicznej cenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dopyl Opublikowano 27 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2011 Seva jest też w skrytce w tunelu - droga do prypeci jest w skrzynce w budynku obok anomali który jest w największym odcinku tego tunelu (takim wielkim hangarze)budynek ten jest na wschód od puktu wejścia do tego pomieszczenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mlynek Opublikowano 27 Lutego 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2011 A jak szybko uzbierać kasę na egzo od żwawego ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 27 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2011 A jak szybko uzbierać kasę na egzo od żwawego ? Zbieraj artefakty, sprzedawaj broń . Rób poboczne zadania , sprzedawaj znalezione notatki.W zasadzie to odpuść sobie egzo aż nie dojdziesz z fabułą do wyprawy do Prypeci.Wcześniej masz nikłe szanse uzbierać na egzo ale też nie jest ono specjalnie potrzebne.Spokojnie wystarcza kupiona u Żwawego kamizelka Czystego Nieba CS-3 bodajże albo CS-5 Seva jest też w skrytce w tunelu - droga do prypeci jest w skrzynce w budynku obok anomali który jest w największym odcinku tego tunelu (takim wielkim hangarze)budynek ten jest na wschód od puktu wejścia do tego pomieszczenia. A nie jest przypadkiem tak że żeby wejść do tunelu to trzeba mieć już Sevę ? :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dopyl Opublikowano 27 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2011 A nie jest przypadkiem tak że żeby wejść do tunelu to trzeba mieć już Sevę ? :( No prawda jak mogłem o tym zapomnieć.Po co wogóle umieszczali ją w tym schowku skoro i tak już ją mamy ? Można ją też znaleźć w prypeci gdzieś koło przedszkola ,ale to i tak nie ma sensu ,gdyż i tak nam się wtedy już nie przyda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Avator Opublikowano 23 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2011 Pamiętajcie że po każdej emisji są nowe artefakty w anomaliach ja tak robiłem i egzo-szkelet miałem już w czasie misji"legowisko pijawek"od żwawego za 60 tyś. a SAVĘ możesz kupić u każdego Handlarza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Homer222 Opublikowano 8 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2015 Miałem tak samo.No,ale co poradzić zbieraj artefakty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi