Maciek777 Opublikowano 12 Czerwca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca Witam tematu szukałem, ale niczego nie znalazłem… wgrałem patcha i przekopiowałem zawartość moda do folderu steam. Po odpaleniu gry wyskakuje okienko fotografa, komputer ewidentnie pracuje, po czym program sie wyłącza sam z siebie bez żadnego błędu 😐 Co robić drodzy państwo ? Z góry dziękuję oraz pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 12 Czerwca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca @Maciek777 samo to, że Fotograf jest na wersję 1.0004 gry, a na teamie to jest jakaś niewiadomo jaka bo chyba nawet jakiś czas temu był jakiś mały update okolicznościowy. W najlepszym razie jest 1.0006. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek777 Opublikowano 12 Czerwca Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca Witam wszystko rozumiem, ale ja wgrałem patcha @tom3kb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OldMan Opublikowano 12 Czerwca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca Może to zły trop, ale czy Twój antywirus nie blokuje pliku exe gry? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek777 Opublikowano 12 Czerwca Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 12 minut temu, OldMan napisał(a): Może to zły trop, ale czy Twój antywirus nie blokuje pliku exe gry? Właśnie chyba nie i jestem turbo wkurzony... -__- nie wiem co mam zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OldMan Opublikowano 12 Czerwca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca Hmm... To czego używasz do ochrony? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 13 Czerwca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca Maciek777 - spróbuj z repakiem: [46.8 Kb] Скачать с Сервера торрент! (Обновлено: 2021.12.03) /_ld/0/60_2037-PB.wtf-932.torrent (cкачиваний: 4170) http://stalker-world.ru/bbcodes/torrent-logo.png Как пользоваться uTorrent? 5.01 GB μTorrent 2024-01-13 23:50:20 От разработчика Сохранения https://disk.yandex.ru/d/rrxQEGFgEH478 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi