mirzal Opublikowano 26 Czerwca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca Mam obrączki i chce sie oświadczyć dziewczynie a ta mnie ignoruje 😞 o co chodzi ?!? Kwiatów w zonie brak ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 26 Czerwca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca Może: Tezeusz i nić Ariadny. p.s. ukryty sposób na labirynt meandrów życia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 26 Czerwca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca @vidkunsen Zauważyłem, że ostatnio rzadko piszesz na temat. @mirzal Hm... Aż tak daleko nie zaszedłem w OPku, ale czy Ariadna nie jest związania z zadaniem na znalezienie egzoszkieletu Czarnego Doktora? Może po wykonaniu poszczególnych zadań coś się ruszy. Ewentualnie trzeba poczekać na @Ignachinio lub @wariat i oni podpowiedzą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 26 Czerwca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca Kiedy to było dawno temu. Zabij nie pamiętaj a sam jeszcze tak daleko nie jestem. Sprawdź które zadania masz jeszcze odpalone. Egzę masz na pewno. Ale może coś u Akima Ci zostało. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirzal Opublikowano 27 Czerwca Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 8 godzin temu, Ignachinio napisał(a): Kiedy to było dawno temu. Zabij nie pamiętaj a sam jeszcze tak daleko nie jestem. Sprawdź które zadania masz jeszcze odpalone. Egzę masz na pewno. Ale może coś u Akima Ci zostało. U Akima zostały jakieś zadania bo nie zrobiłem tych na zbieranie czy fotografowanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 27 Czerwca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca Ślub z tego co pamiętam to końcowe zadanie. I nitkę rozpoczyna Akim właśnie. Może wcześniej musisz zrobić pozostałe. Tylko tak jak mówię, ja tego nie pamiętam to było dawno i od OP 2.1 mogło się to zmienić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 27 Czerwca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca Zgadza się Agrael, pomyliłem wątki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano 27 Czerwca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca @mirzal Podrzuć zapis to popatrzymy co może być nie tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirzal Opublikowano 27 Czerwca Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 12 godzin temu, Ignachinio napisał(a): Kiedy to było dawno temu. Zabij nie pamiętaj a sam jeszcze tak daleko nie jestem. Sprawdź które zadania masz jeszcze odpalone. Egzę masz na pewno. Ale może coś u Akima Ci zostało. U Akima zostały jakieś zadania bo nie zrobiłem tych na zbieranie czy fotografowanie. Problem częściowo rozwiązany - ale po kolei: 1\ obrączki ślubne wykonuje Docent (ze sztabki złota otrzymanej od Łukasza za wykonanie jakiegoś zadania); 2\ zlecając wykonanie obrączek dostajemy od Docenta zadanie na przyniesienie dwóch notatników które zgubił w zonie; 3\ dopóki nie wykonamy zadania na przyniesienie tych notatników Ariadna nie będzie, że tak powiem zainteresowana rozmową z nami - brak linii dialogowej; 4\ po znalezieniu notatników idziemy oddać je Docentowi a tu niespodzianka - w dziupli na zapleczu Barmana czeka już Ariadna (wcześniej była na bazie CN na Bagnach); 5\ niestety mimo, że mamy za zadanie "Oświadczyć się Ariadnie" to rozmowy o oświadczynach i ślubie nie ma - wszystko co dostajemy w tym temacie to pocałunek i prośba o adres do korespondencji. Chyba trzeba wcześniej wykonać zadanie Propera70 na znalezienie 10 dysków z filmami bo te zadania są jakoś powiązane. Z treści info o tych zadaniach wynika, że zanim zaczniemy szukać dysków to wcześniej powinniśmy oświadczyć się Ariadnie i tu jestem w błędnym kole 😞 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano 27 Czerwca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca @mirzal Docent daje zadanie na swoje notatniki w Czerwonym lesie i we Wschodniej Prypeci kiedy oddamy mu do złożenia wszystkie części bioradaru, po ich znalezieniu oddaje nam gotowy bioradar i jest w barze Ariadna. Potem przenosi się ona na Skadowsk. I tak, musisz zrobić wszystkie zadania na schowki z archiwum video bo są one potrzebne do dialogu z Ariadną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirzal Opublikowano 27 Czerwca Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 55 minut temu, wariat napisał(a): I tak, musisz zrobić wszystkie zadania na schowki z archiwum video bo są one potrzebne do dialogu z Ariadną. Mniej - więcej ale nie zupełnie to tak bo jestem w trakcie robienie schowków tzn. zbierania dysków z filmami, na Skadowsku oświadczyłem się Ariadnie (znaczy zadanie z listy zniknęło) ale ona rozmowę o zamążpójściu (ostateczną decyzję) odkłada na potem i warunkuje wykonaniem zadania na zebranie Archiwum Video. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 27 Czerwca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca Ariadna Spoiler od 10:00 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi