Agrael Opublikowano 27 Czerwca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca Chciałbym poinformować, że @OldMan w dniu dzisiejszym dołącza do grona Doświadczonych Tłumaczy. Przed awansem przetłumaczył modyfikację Lód, Cisza po burzy, The Exception oraz dwie serie - Jermak i Obcy wśród obcych. Pomagał także przy pracach nad polską wersją True Stalker. Dziękujemy za to, co robisz i mam nadzieję, że pewnego dnia stworzysz wymarzone spolszczenie 1 3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OldMan Opublikowano 27 Czerwca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca Skoro "Lód" jest wymieniony jak pierwszy (i tak było) to chyba lista powyżej nie jest pełna, bo brakuje w niej dwóch modów. Lista wygląda na prawdę wygląda tak: Wymarzone spolszczenie i chyba największe wyzwanie wciąż przede mną. Są już do tego pewne przymiarki. I jeszcze jedna ważna rzecz. Bez wsparcia ludzi z forum (nie będę ich po raz enty wymieniał), to wszystko by się nie wydarzyło w takiej jakości jaką gracz spotyka sięgając po danego moda w wersji PL. Na koniec cieszę się z awansu i mogę zadeklarować, że nie spocznę na laurach 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 27 Czerwca Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca Mój błąd @OldMan, zapomniałem o Cisza po burzy i The Exception. Obecne upały mi nie służą Myślę, że najważniejsze są chęci, a kto wie - może w przyszłości ktoś z was - tłumaczy - spolszczy pierwszego moda do S2. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 28 Czerwca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca OldMan - do mnie tylko z tekstem bo i tak do tej pory nie wiem gdzie się wsadza i w które pliki przetłumaczony tekst. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polski_Szogun Opublikowano 28 Czerwca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca Nie mogłem się doczekać aż @OldMan awansuje. Teraz świętuj 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi