Polski_Szogun Opublikowano 2 Lipca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca Witam panowie ! Przydała by mi się gamedata do oryginalnego Clear Sky. Ja mam ze steama, więc nie mam takiego folderu. Z góry dzięki i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano 2 Lipca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca @Polski_Szogun A co konkretnie potrzebujesz z tej gamedaty, których folderów? Bo całej Ci tu nie wrzucę bo to prawie 5GB 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polski_Szogun Opublikowano 2 Lipca Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca (edytowane) @wariat dokładnie to folderu configs Edytowane 2 Lipca przez Polski_Szogun Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano 2 Lipca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca @Polski_Szogun Proszę bardzo: configs.rar 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polski_Szogun Opublikowano 2 Lipca Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca Wielkie dzk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi