Polski_Szogun Opublikowano 10 Lipca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca Siemka! Podczas ogrywania Dead Air nie mogę przeładować broni, spamię R albo przytrzymuję, broń dalej się nie ładuje 😞. Pomoże ktoś? Będę bardzo wdzięczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 10 Lipca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca @Polski_Szogun a nie trzeba wcisnąć np: Y żeby pojawiło się koło wyboru amunicji (jeśli w tym modzie są różne rodzaje) i jakiś wybrać żeby załadowało broń? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polski_Szogun Opublikowano 10 Lipca Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca (edytowane) @tom3kb Ja ustawiłem sobie T zamiast Y, ale dalej nie działa, bo też próbowałem Edytowane 10 Lipca przez Polski_Szogun Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano 10 Lipca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca @Polski_Szogun A nie musisz czasem załadować ammo na pas, żeby przeładować? Poprawka - da się to wyłączyć poprzez menadżer modów. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polski_Szogun Opublikowano 10 Lipca Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca Tylko gdzie ta opcja, bo jej nie widzę w ustawieniach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano 10 Lipca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca @Polski_Szogun Pomyliłem sie, w wersji z Revolution II jest to w opcjach, a do czystego DA jest taka opcja w menadżerze modów. Wrzuć to i powinno pomóc. gamedata.rar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polski_Szogun Opublikowano 10 Lipca Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca Wrzuciłem i gdy próbuję włączyć grę, wywala do pulpitu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano 10 Lipca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca To wywal ten plik, zainstaluj menadżer modów i przez niego wyłącz ta opcje. https://drive.google.com/file/d/17Gn2ZerdNkbHYLupE1SuPBw8ieHdyzPw/view?pli=1 Edit: Dobra, aż sobie znowu oddzielnie zainstalowałem czysty DA i tak, nie da się tam wyłączyć tych magazynków. Trzeba amunicje wieszać na pasie, ale jest po 60 sztuk, to nie jest źle, da się przyzwyczaić. Tylko trzeba mieć kombinezon ze slotami na ammo. Spoiler Te wpisy o menadżerze modów to się dotyczy wersji Revolution II i to moja pomyłka. Tak to jest jak ma się zainstalowanych kilka wersji jednego moda. Sorki za zamieszanie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polski_Szogun Opublikowano 10 Lipca Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca (edytowane) Dzięki! I jeszcze jedno: Jak włączyć tryb fabularny? Edytowane 10 Lipca przez Polski_Szogun Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 10 Lipca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 30 minut temu, Polski_Szogun napisał(a): Jak włączyć tryb fabularny? Jeśli jest to wybierasz przy nowej grze, czy tryb fabularny czy gra swobodna. No i pewnie jest dostępny tylko dla konkretnych frakcji np Samotników. Ale z tego co pamiętam to Dead Air nie miał jakiejś głównej linii fabularnej tylko miał setki różnych zadań od wzięcia u npców. Dodatki do Dead Air, czyli Dead Air Revolution 1 i teraz 2 czy Księga Martwych dodawały fabuły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi