Polski_Szogun Opublikowano 11 Lipca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca Po prostu chcę zagrać w Clear Sky, a gdy odpalę grę, nie mogę ruszać kursorem. Zrobiłem reinstall na steamie, dalej nic . Pomoże ktoś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OldMan Opublikowano 11 Lipca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 30 minut temu, Polski_Szogun napisał(a): Po prostu chcę zagrać w Clear Sky, a gdy odpalę grę, nie mogę ruszać kursorem. Zrobiłem reinstall na steamie, dalej nic . Pomoże ktoś? Nie wiem jaki masz antywirus. Ja nie używam żadnego poza systemowym Microsoft Defender. W każdym razie jeśli używasz jednego czy dwóch programów to i tak trzeba dodać do wyjątków ten folder, w którym zainstalowana jest gra. U mnie na przykład wykluczenia w Microsoft Defender wyglądają tak: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 11 Lipca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca A alt+tab żeby zwinąć grę na pasek i znowu na pełny ekran? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polski_Szogun Opublikowano 11 Lipca Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca @OldMan ja nic nie zmieniałem @tom3kb zrobiłem tak, ale nie działa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OldMan Opublikowano 11 Lipca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 15 minut temu, Polski_Szogun napisał(a): @OldMan ja nic nie zmieniałem Przecież nie napisałem, że coś zmieniałeś, tylko co moim zdaniem powinieneś zmienić. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polski_Szogun Opublikowano 11 Lipca Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca Wiem, tylko napisałeś, że nie używasz żadnego oprócz Microsoft Defender i napisałem, że nic nie zmieniam, bo też mam tylko jeden Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 11 Lipca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca @Polski_Szogun a jaką masz rozdzielczość, widziałem, że ktoś miał podobny problem to w user.ltx ręcznie zmienił na jakąś powyżej 1280x1024 i mu pomogło. Jakiś stary post z przed kilkunastu lat. No i problem mieli na Dx10, na 9 było ok. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OldMan Opublikowano 11 Lipca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca @Polski_Szogun napisałem o wykluczeniach ponieważ u mnie też co jakiś czas występuje ten problem, i właśnie dodawanie katalogów z grą (modem) do wykluczeń zawsze pomagało. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polski_Szogun Opublikowano 11 Lipca Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca (edytowane) @tom3kb, mam 1920x1080, ale zrobię tak jak mówisz @OldMan dzięki za radę Ustawiłem w pliku user.itx i podziałało, dzięki chłopaki Edytowane 12 Lipca przez Polski_Szogun Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi