Garrett Opublikowano 28 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2011 Mam pytanie, a mianowicie gdzie w Czystym Niebie można kupic Egzoszkielet i za ile ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korn06 Opublikowano 28 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2011 Mam pytanie, a mianowicie gdzie w Czystym Niebie można kupic Egzoszkielet i za ile ? Pamiętam, że można było kupić u handlarza Stalkerów na Agropromie, ale dopiero po dołączeniu do tej frakcji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiedzianeJaja Opublikowano 28 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2011 Wydaje mi się że miał handlarz w bazie w magazynach wojskowych. Jakoś tak kojarzę że mi język wisiał ilekroć do niego zachodziłem. Niestety zawsze brakowało kasy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Garrett Opublikowano 28 Lutego 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2011 Pamiętam, że można było kupić u handlarza Stalkerów na Agropromie, ale dopiero po dołączeniu do tej frakcji. :( Hmmm... byłem w Wolnosci i w Powinności w Agropromie ale niegdzie nie było Szkieletu .Były tylko inne kombinezony ,np Bułat / Beryl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danieldino Opublikowano 28 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2011 Są dwa sposoby na zdobycie Exo. Albo wybierasz drogą wolności albo powinności. W każdej ze stron za eliminację odwiecznego wroga ( w przypadku wolności - powinność i na odwrót ) dostaniesz Exo. W wolności za wykończenie Powinności dostaniesz Exo wolności a w powinności za eliminację wolności dostaniesz exo powinności. ( ale namąciłem tymi nazwami, mam nadzieję że się połapiesz o co biega )` Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korn06 Opublikowano 28 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2011 :( Hmmm... byłem w Wolnosci i w Powinności w Agropromie ale niegdzie nie było Szkieletu .Były tylko inne kombinezony ,np Bułat / Beryl. Przecież napisałem że trzeba wstąpić do Stalkerów i kupić u handlarza Stalkerów na Agropromie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danieldino Opublikowano 28 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2011 Przecież napisałem że trzeba wstąpić do Stalkerów i kupić u handlarza Stalkerów na Agropromie. Za przyłączenie się do stalkerów dostaniesz Seve :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Garrett Opublikowano 28 Lutego 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2011 Ja zeby rozwalic wolnośc zrobiłem takiego tricka że miałem moda na spawn i jazde samochodami . Wsadzałem wewnatrz bazy przy stalkerach dwa samochody w sobie ,strzelałem i BUM wszystkich rozwalało ale moze to nie liczyło sie jako zabijanie bo nic nie dostałem od nich :( . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korn06 Opublikowano 1 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2011 Za przyłączenie się do stalkerów dostaniesz Seve :( trzeci raz piszę że trzeba kupić u HANDLARZA. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szewczenko Opublikowano 17 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2012 Tak korn06 ma racje jak wstąpiłem do powinności to automatycznie u handlarza w Agropromie pojawił się egzoszkielet. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ptachu Opublikowano 28 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2012 Standarowy Exoszkielet możesz kupić u Stalkerów jeśli masz bardzo dobre stosunki z nimi i wiele szczęścia. Nie musisz do nich wstępować choć to ułatwi ci jego kupno. Zawsze zostaje ci Trade Mod do Clear Skaya. Bez tego moda gra wygląda blado :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Papaczos Opublikowano 28 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2012 Ależ to przeceież o to chodzi, żeby było trudno. Żeby każdy głupi kombinezonik cieszył, bo jest lepszy od np. kurtki bandyty, którą do tej pory nosiliśmy. Ja osobiście nie czuję się zbyt komfortowo, gdy już od samego początku wyglądam i strzelam jak "Potiomkin". A zdobycie egzo tak w 2/3 gry i po wykonaniu jakichś "zadań specjalnych" - to jest prawdziwa przyjemność :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ptachu Opublikowano 29 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2012 Dobra dobra niech sobie kupi Exo. Niech pójdzie na strzelanine przed uwczesnym jego modyfikowaniu. Zabuli za koszty naprawy to mu sercer na pół pęknie a w CS bez modów o kasę trudno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi