Polski_Szogun Posted August 4 Report Share Posted August 4 (edited) Mam problem z burerem w podziemiach Agropromu: Po zabiciu zombie atakuje mnie burer. Magazynek przeciwpancernej 5,45 z kałacha dalej żyje, magazynek ze Chasera 13 jeszcze żyje, a z nożem do niego nie podejdę, bo zmiecie mnie swoją telekinezą. Chłopaki to bardzo ważne, bo trudno jest go ominąć i to zależy czy przejdę fabułę. Potrzebuję pomocy z nim 😞 Edited August 4 by Polski_Szogun Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tom3kb Posted August 4 Report Share Posted August 4 Granaty albo strzelba, z karabinów to chyba bardzo dużo byś w niego musiał wpakować amunicji. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Polski_Szogun Posted August 4 Author Report Share Posted August 4 (edited) Nie mam jej dużo, a tu mój ekwipunek: Dobra spróbuję jeszcze kilka razy i dam znać Udało mi się przetrwać i znalazłem wszystkie rzeczy Striełoka, wszystkie mutanty nie żyją - dwa burery, kontroler, pijawka, zombie, dzik, ale teraz będzie jazda bez trzymanki - Baza Wojskowa Edited August 4 by Polski_Szogun Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts