_KieŁ_ Opublikowano 11 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2010 Siema. To mo?e najpierw log: FATAL ERROR [error]Expression Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
portals Opublikowano 11 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2010 Sprawa do?? skomplikowana i z tego co wiem ATP nie jest za stabilna pode?lij mi swojego sava i zobacz? co da si? zrobi?. Sava mo?esz wys?a? jako za??cznik na forum lub wrzu? na zewn?trzny serwer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_KieŁ_ Opublikowano 11 Lipca 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2010 Oto sejw, wiecznie prze?adowuj?cy Goniec jest na prawo pod drzewem... http://www.speedyshare.com/files/23332914/sejw.rar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
portals Opublikowano 11 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2010 Sprawdz? i postaram si? naprawi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
portals Opublikowano 11 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2010 Sprawdzi?em i u mnie ?aden problem nie wyst?puj? do?? dziwna sprawa.Spróbuj zainstalowa? RC2 i zobacz jeszcze raz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trurl3 Opublikowano 11 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2010 To nie jest problem polonizacji, to jest problem Soljanki. Mnie t?? si? zdarzy?o mie? 100 strza?ow? sajg?, a gdybym mia? wi?cej amunicji, to mog?aby by? nawet 1000 strza?owa. Przegrywa? wstecz... Albo doczeka? do emisji, czasem pomaga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_KieŁ_ Opublikowano 11 Lipca 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2010 Problem rozwi?zany, wykona?em kilka innych questów w innych lokacjach, wróci?em i ju? sta? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czeresniaczek1 Opublikowano 11 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2010 Mam za zadanie zdoby? informacje o strie?oku przy próbie wej?cia do tego pomieszczenia teleportuje mnie w inne miejsce jak temu zaradzi?. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
portals Opublikowano 11 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2010 By?o w przewodniku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOS Opublikowano 11 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2010 Mo?e dziwne pytanie ale z ciekawo?ci pobra?em save(zamieszczone wy?ej) i kuriozum, by?em pewny ?e kampania jest poci?gni?ta mocniej do przodu bo ju? kto? jest na ATP a tu nawet w X16 nie by?. Poradnika nie czyta?em bo spoilerowa? sobie te? nie chce no ale dobra. Czyli nie musz? wcale ci?gn?? g?ównej kampanii(jestem w magazynach i lec? wy??czy? zw?glacz) aby w pewnym momencie udost?pni?a mi si? nowa lokacja(jak np przej?cie do magazynów). My?la?em ?e b?d? do g?ównej kampanii dodane zadania i z nich b?dzie wynika?a potrzeba dostania si? na nowe mapy a tu nie. No wi?c jak chce dosta? si? na nowe mapy to musz? gada? z NPC aby dosta? zadania poboczne i by? mo?e z nich wyniknie ?e trzeba znale?? drog? na nowe mapy np ATP. Bo nawet nie wiedzia?em ?e przej?cie do ATP jest obok Baru... dobrze g?ówkuje?? No bo jestem ju? 1/2 kampanii i nawet na oczy nowych map nie widzia?em czyli zaczynam podejrzewa? ?e co? jest nie tak lub robie co? ?le. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trurl3 Opublikowano 11 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2010 Soljanka z zasady jest nieliniowa i nie ma jednoznacznie powiedziane, ?e trzeba i?? konkretn? wytyczona ?cie?k?. Ale. Niektóre kwesty wynikaj? z poprzednich, jest kilka nitek scenariusza niezb?dnych dla uko?czenia gry, ale czasem zap?dzenie si? za daleko mo?e spowodowa?, ?? nie b?dziesz wiedzia? jak wróci? . Wtedy pozostaje tylko przegrywanie z wcze?niejszych sejwów. Twierdzisz, ?e jeste? ju? w 1/2 kampanii. Nie wiem co rozumiesz przez 'kampani?', ale musz? cie u?wiadomi?, ?e ATP to jeszcze bliskie rejony i praktycznie dopiero ZA Radarem zaczynaj? si? nowe w stosunku do SoC kwesty. Informacje o przej?ciach mi?dzy lokacjami mozna zdobywa? w trakcie kwestów albo kupowa? u Informatora w Barze - nie robi ró?nicy. Ale je?li np, info o przej?ciu na ATP kupisz, to nie b?dziesz dysponowa? informacj?, jak stamt?d wróci? . Tak czy inaczej, my wszyscy kr?c?cy si? pomi?dzy Kordonem, Wysypiskiem, Agrpromem, Jantarem, DM i nawet ATP jeste?my jeszcze ci?gle w przedsionku g??bokiej Zony. Naprawd?, warto czasem zajrze? do PORADNIKA, chocia? jest i tak jeszcze mocno niekompletny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi